Catalunya Diari

Lleida dóna la benvinguda al Nadal amb la pista de gel de la plaça Sant Joan

Enguany estarà instal·lada una xifra rècord de 45 dies
Imatge de la pista de gel
Imatge de la pista de gel | LleidaDiari.cat

No ho oloreu? És el Nadal, que ja està aquí! D'acord, encara falta un mes, però és que a Lleida quan instal·len la pista de gel podem donar per inaugurades les festes, ja que, hi ha quelcom més nadalenc que poder patinar amb pingüins en ple centre de la ciutat? Doncs a partir d'aquest divendres 30 de novembre i fins al 13 de gener, podreu gaudir de fins a 45 dies de diversió amb els petits i, per què no, grans de la casa. La inauguració està prevista per aquest aquesta tarda a les 18.00 hores de la tarda i es farà amb una exhibició d'un grup de nens de la Val d'Aran CEGVA. La d'enguany serà una campanya rècord a Lleida, ja que mai havia estat disponible tants dies la pista de gel. Per aquest motiu, no hi ha excuses per desplaçar-te i endinsar-te en l'hivern i l'esperit nadalenc amb la pista que ja ultima els seus preparatius a la plaça Sant Joan de Lleida.

 

Els horaris de funcionament varien segons la data. En aquest sentit, cal destacar que de l'1 al 20 de desembre i del 9 a l'11 de gener, l'horari serà de les 17.00 hores de la tarda a les 21.00 hores del vespre. Per contra, els dissabtes, diumenges, festius i del 21 de desembre al 6 de gener, l'horari serà de les 11.00 a les 14.00 hores del matí i de les 16.00 a les 21.00 hores del vespre. En relació als preus serà de 6 euros durant mitja hora, inclosos els patins. Els acompanyants que vulguin utilitzar grampons hauran d'abonar 3 euros, així com els que no duguin guants. Si algú porta els seus propis patins, només haurà de pagar 4 euros.

Imatge de la instal·lació de la pista de gel a Lleida
Imatge de la instal·lació de la pista de gel a Lleida | LleidaDiari.cat

 

 

L'ús dels pingüins és exclusiu per als menors de sis anys i es podran utilitzar en funció de la disponibilitat i a criteri dels monitors de pista. El servei de guarda-roba/sabates és gratuït. A banda dels preus estàndards, cal saber que els dies 3, 4, 10, 11, 12, 12, 17, 18, 19 i 20 de desembre, i el 7, 8, 9 i 10 de gener, l'entrada a la pista tindrà un preu especial de 4 euros. Aprofita'ls! I tu, t'atreveixes a donar-li ja la benvinguda al Nadal?

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari