Catalunya Diari

Obren el procés selectiu per treballar a les taquilles de les piscines de Lleida

La convocatòria romandrà oberta fins al 7 de maig
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha obert aquesta setmana la convocatòria del procés selectiu per treballar a les taquilles de les piscines municipals de la ciutat de Lleida per a la temporada d'estiu 2019. Els criteris de valoració preferents són tenir entre 30 i 60 anys i acreditar que es troba en situació d'atur. També es tindrà en compte l'experiència professional com a taquiller en piscines municipals.

 

Les persones aspirants, que compleixen les condicions exigides en aquesta convocatòria, seran convocades oportunament per missatge telefònic per realitzar una entrevista. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 7 de maig, a les 15.00 hores.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

S'ha d'emplenar el model oficial de sol·licitud

Fins llavors, els aspirants han d'emplenar el model oficial de sol·licitud que es pot descarregar en aquest enllaç, o bé a les oficines de l'Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí (IMO)al carrer Pare Palau, 5 (Pardinyes).

  

  

Amb la sol·licitud s'ha d'adjuntar:

  

  

- Currículum actualitzat amb fotografia

  

  

- Informe de Vida laboral actualitzada

  

  

- Còpia del DNI

  

  

- Còpia del Document que acrediti la situació actual d'atur

  

  

La presentació de tota aquesta documentació es farà a les oficines de l'IMO.

 

 

La Paeria adquireix 2 pisos de bancs que destinarà a polítiques socials

L'Ajuntament de Lleida ha adquirit dos habitatges d'entitats bancàries al barri de la Mariola. La Junta de Govern Local ha aprovat la compra d'aquests pisos que s'incorporen a la borsa que es gestiona a través de la política municipal d'habitatge social. Es tracta de dos habitatges ubicats al carrer Músic Vivaldi: un al número 24, propietat de Bankia, per un import de 26.650 euros, i l'altre al número 12, propietat d'Unnim Sociedad para la Gestión de Activos Inmobiliarios, per un 29.806,72 euros.

 

L'adquisició d'aquests habitatges s'ha fet exercint el dret de tempteig i retracte sobre aquelles operacions de venda que realitzen les entitats bancàries, a Lleida ciutat, dels habitatges que van adquirir via execució hipotecària. La Paeria ha incorporat 29 habitatges per aquesta via des que va entrar en vigor la normativa reguladora (Decret Llei 1/2015 de 24 de març).

 

La Paeria compta actualment amb 626 pisos, dels quals 244 són propietat de l'EMU, Empresa Municipal d'Urbanisme, que, entre altres funcions, planifica, executa i gestiona les polítiques municipals d'habitatge. Del conjunt, 253 estan integrants a la xarxa de mediació i n'hi ha 103 que es posen a disposició de la taula d'emergència.

 

 

 Comentaris

envia el comentari