Catalunya Diari

S'obre la reserva d’entrades per a 19 espectacles de les Festes de la Tardor

S’ha aplicat un preu simbòlic de 3 € als concerts de Lildami i Doctor Prats, amb voluntat de regular-ne els fluxos i facilitar el màxim d’accés

L'Ajuntament de Lleida obre aquest dimarts la reserva d'entrades per a 19 espectacles de les Festes de la Tardor de manera esglaonada. Koobin és la nova plataforma a través de la qual es podrà fer aquesta gestió.

Així, la ciutadania que vulgui fer la reserva de les seves entrades, haurà de registrar-se prèviament en aquesta plataforma i després ja hi podrà accedir als espectacles. Aquest dimarts, a les 11.00, es podran reservar per a sis espectacles; a les 17.00, per a sis més. I dimecres, a les 11.00, per a la resta.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

S'ha aplicat un preu simbòlic de 3 € als concerts de Lildami i Doctor Prats, amb voluntat de regular-ne els fluxos i facilitar el màxim d'accés.

Un sorteig a través de les xarxes d'entrades per a dos concerts

A més, es preveu un sorteig a través de les xarxes de 50 entrades per al concert de Lildami i 50 entrades per al concert de Doctor Prats, i s'habilitaran, en cas necessari, altres mecanismes per no deixar ningú enrere. A banda de la reserva online, s'ha habilitat reserva telefònica per aquelles persones que no tenen coneixements o possibilitats d'accedir a la reserva prèvia online.

Reserves

Via online, per a cada acte al web www.festeslleida.cat

Via telefònica al telèfon 973 23 96 98

Horaris: d'11 h a 13 h.- dimarts, dimecres i dijous i de 17 h a 20 h.- dilluns a divendres

Màxim 5 entrades per esdeveniment i per usuari registrat amb totes les dades. L'organització es reserva el dret d'anul·lar aquelles reserves duplicades o que no compleixin amb la normativa establerta. Si us plau, reserveu només les localitats que hagueu d'utilitzar.

Cal portar les reserves en PDF o en format mòbil o en els dispositius electrònics. Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d'anar associades a un nom i un número de telèfon i DNI per poder tenir un registre d'assistències. Per evitar aglomeracions, es permetrà l'accés al recinte, de manera esglaonada i d'acord amb les instruccions del personal autoritzat.

En acabar l'esdeveniment caldrà desallotjar l'espai, al més aviat possible i d'acord amb les instruccions del personal autoritzat. Es prega puntualitat. Un cop iniciat l'espectacle no es garanteix la validesa de la reserva.

Imatge del cartell de les Festes de la Tardor de Lleida
S'obre la reserva d’entrades per a 19 espectacles de les Festes de la Tardor | LleidaDiari.cat

Les entrades mantenen el caràcter popular

Les entrades mantenen el caràcter popular, combinant entrades gratuïtes amb d'altres a preu simbòlic a 3 € que permetran regular-ne els fluxos. Les entrades amb despesa simbòlica no es poden reservar per via telefònica. Cal fer un bon ús de l'entrada, si finalment no s'utilitzen les entrades reservades les podeu retornar a través de la plataforma de compra.

Calendari d'activació de la reserva d'entrades. Activació de manera esglaonada

Dimecres 15 de setembre a les 11 h: Activitats previstes per al divendres 24 i dissabte 25 de setembre: 6 actes

Pregó de Festes de la Tardor a càrrec de Ferran Aixalà i amb l'acompanyament de Pastorets Rock

Emlan

The Sey Sisters

Gran nit de foc

Lildami

HIDDN

Dimecres 15 de setembre a les 17 h: Activitats previstes per al diumenge 26 i dilluns 27 de setembre: 6 actes

Sardanes amb distància Concert de Sardanes amb la Nova Blanes

Emocions en directe. Concert amb la Nova Blanes, Orquestra i Cobla

Pixie Dixie

Emoriô. Sound de Secà

Nuda

Saüc

Dijous 16 de setembre a les 11 h: Activitats previstes per al dimarts 28 de setembre i el dimecres 29 de setembre: 7 actes

Concert amb la Banda Municipal de Lleida. La cançó poètica

Vernal

Porto Bello

Doctor Prats

Ponent Roots

Passada de lluïment del Seguici de les Festes de la Tardor

Cantada d'havaneres amb els grups Boira i les Anxovetes


Comentaris

envia el comentari