Catalunya Diari

Obren el termini per a poder vendre roses i llibres per Sant Jordi a Lleida

El període per fer la sol·licitud d’autoritzacions comença el dia 5 de març i finalitza el dia 19 d’abril

Un home mira les roses d'una parada, a l'Eix Comercial de Lleida
Un home mira les roses d'una parada, a l'Eix Comercial de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Consum, Comerç i Mercats obre aquest dijous, dia 5 de març, el termini perquè els establiments i les entitats interessades a vendre roses o llibres durant la Diada de Sant Jordi, puguin obtenir l'autorització d'ocupació de via pública corresponent.

La presentació de sol·licituds es pot fer de manera presencial a les dependències de l'Oficina Municipal d'Atenció a la Ciutadania, (OMAC), a la rambla de Ferran 32, però també es pot cursar telemàticament, amb certificat electrònic, des de www.paeria.es/tramits.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A qui s'autoritzarà la venda de roses?

Associacions i entitats de caràcter social, benèfic i/o cultural sempre que estiguin inscrites al registre d'entitats municipals de la Paeria, des de fa un any o més. S'atorgarà una única llicència per associació i/o entitat. Centres escolars, instituts i facultats, sempre que la subscrigui la direcció i hi consti el segell del centre. Situaran la parada a una distància menor de 25 metres del centre educatiu. Establiments comercials de floristeria, establerts a la ciutat de Lleida.

I de llibres?

-Associacions i entitats de caràcter social, benèfic i/o cultural que estiguin inscrites en el registre d'entitats municipals de la Paeria, des de fa un any o més. S'atorga una única llicència per associació i/o entitat i els llibres o publicacions sempre han d'estar editats o vinculats a la mateixa entitat.

  

  

Centres escolars

  

  

Llibreries i establiments

  

  

normativa

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari