Catalunya Diari

L’edifici de Mercolleida s'amplia en 1.550 metres quadrats

S'espera que els treballadors municipals puguin desplaçar-se al setembre

Es preveu que les obres de rehabilitació de l'edifici de Mercolleida estiguin enllestides en breu.
Es preveu que les obres de rehabilitació de l'edifici de Mercolleida estiguin enllestides en breu. | LleidaDiari.cat

L'edifici de Mercolleida està enllestint aquests dies el tram final de les obres de rehabilitació. Uns treballs que han consistit, a part d'incrementar l'espai últim de l'immoble, en fer-lo accessible, treure la uralita que cobria el sostre i adaptar-lo a criteris d'eficiència energètica.

  

El nou espai, que s'ha ampliat en 1.550 metres quadrats, permetrà acollir diferents departaments municipals de l'Ajuntament de Lleida, ubicats ara a l'antiga Audiència, on al setembre es començarà a treballar per reconvertir l'espai en el futur el Museu d'Art de Lleida, l'actual Museu d'Art Jaume Morera.

Visita institucional de les obres de rehabilitació

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat dels tinents d'alcalde Fèlix Larrosa i Rafel Peris, i pel conseller delegat de Mercolleida, Francesc Ollé, han visitat aquest dimarts al migdia les instal·lacions. El paer en cap ha explicat que amb aquesta actuació s'ha guanyat molts metres quadrats d'extensió, que s'han distribuït en diverses oficines per a diferents serveis municipals, així com espai per a empreses, com tradicionalment ha acollit l'entitat.

Durant la visita, Àngel Ros ha indicat que amb les obres de rehabilitació realitzades «s'ha modernitzat un edifici important de la ciutat, situat estratègicament, amb les dependències de la Llotja, GlobaLleida i Fira de Lleida».

Segons ha assenyalat el paer en cap, al setembre els treballadors municipals que estan ubicats a l’antiga Audiència es podran desplaçar al nou edifici de Mercolleida. L’actuació és competència de Mercolleida i la Paeria hi serà en contracte de lloguer.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de Fèlix Larrosa i Rafel Peris han visitat aquest dimarts les obres de rehabilitació.
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de Fèlix Larrosa i Rafel Peris han visitat aquest dimarts les obres de rehabilitació. | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari