Catalunya Diari

Obres de millora a l'escenari de l'auditori principal de la Llotja

Els treballs s'han dut a terme aquesta setmana

Les obres inclouen el canvi de totes les lames de l'escenari.
Les obres inclouen el canvi de totes les lames de l'escenari. | LleidaDiari.cat

Aquesta setmana s'han dut a terme obres de millora a l'escenari de l’auditori principal de la Llotja de Lleida, que inclouen el canvi de totes les lames de l’escenari així com pintar-les i que s’emmarquen dins de les actuacions de manteniment previstes a l’equipament. Cal recordar que la caixa escènica amb què compta el teatre és el tercer més gran de Catalunya, després del Liceu i el TNC.

La sala Ricard Viñes té 852 metres quadrats de superfície i pot allotjar a 1.000 assistents. Està equipada amb cabines i equips inhalàmbrics de traducció simultània, tecnologia cinematogràfica digital de 35mm, així com amb un complet sistema electroacústic i de maquinària escènica. Alhora compta amb una òptima qualitat acústica i una perfecta perspectiva visual des de qualsevol ubicació. Està dotat de la més avançada tecnologia audiovisual i concebut per respondre perfectament a qualsevol dels seus usos: teatre, cinema, congressos, conferències, convencions... 

A més, l'escenari també compta amb la darrera tecnologia, amb un fossat per a l'orquestra que és retràctil. La caixa escènica fa 26 metres d'ample per 21 de fons i una boca de 20,5 metres d'ample per 10 d'alçada. 

L'escenari del Teatre de la Llotja compta amb la darrera tecnologia.
L'escenari del Teatre de la Llotja compta amb la darrera tecnologia. | LleidaDiari.cat

 

La caixa escènica amb què compta el teatre és el tercer més gran de Catalunya.
La caixa escènica amb què compta el teatre és el tercer més gran de Catalunya. | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari