Catalunya Diari

Obres per millorar la seguretat viària al Clot, amb un nou pas de vianants a Príncep de Viana

Les obres tenen un pressupost de 21.514 euros i estaran enllestits en un mes

Imatge de les obres al carrer Príncep de Viana de Lleida
Obres per millorar la seguretat viària al Clot, amb un nou pas de vianants a Príncep de Viana | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat aquesta setmana les obres per construir un nou pas de vianants amb semàfors a l'encreuament entre els carrers Príncep de Viana, Corts Catalanes i Ramon Llull, al barri del Clot.

L'obra inclou els rebaixos de les voreres per fer-lo accessible, l'ampliació de la vorera per tal de millorar la seguretat, l'adaptació de la xarxa de semàfors de la cruïlla i la senyalització corresponent. El pressupost de l'obra és de 21.513,68 euros (IVA inclòs) i té un termini d'execució d'un mes, de manera que estarà acabada cap a finals d'agost.

 

Donen resposta a una reivindicació veïnal

El paer en cap, Miquel Pueyo, el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, han visitat les tasques i han destacat que donen resposta a una reivindicació veïnal, que es trobava pendent d'execució des de feia més de quatre anys, i que permetrà millorar la seguretat viària en aquest encreuament. Per aquest punt hi passen molts vianants i fins ara molts creuaven pel mig del carrer, amb el risc que això comporta. Tots dos han conversat també amb una representació del veïnat, que ha agraït l'actuació i ha posat de manifest les inquietuds del barri.

Postius ha aprofitat la visita per reunir-se amb el president de l'associació de veïns del Clot i amb altres veïns del barri, per explicar-los la millora que suposarà aquest nou pas de vianants tantes vegades reivindicat. El tinent d'alcalde ha manifestat que aquestes actuacions responen a les demandes dels veïns i que la voluntat és consensuar les accions amb els agents del barri. Per això, amb la regidora del barri, Marta Gispert, es fa seguiment de les seves demandes per procurar donar compliment a les seves necessitats.


Comentaris

envia el comentari