Catalunya Diari

Obres de reparació en el clavegueram de l’avinguda del Segre

Obligarà a utilitzar el doble sentit de circulació en una única calçada, entre el carrer del Nord i el pont del ferrocarril

Imatge del mapa de les obres a Lleida
Obres de reparació en el clavegueram de l’avinguda del Segre | LleidaDiari.cat

L'empresa Sorigué SA ha iniciat aquest dilluns, 1 de juny, els treballs de reparació del clavegueram de l'avinguda del Segre de Lleida, que consisteixen en la reconstrucció d'un pou sobreeixidor de la xarxa d'aigües pluvials cap al riu Segre.

La reconstrucció d'aquest sobreeixidor permetrà reduir el cabal punta del col·lector de l'avinguda del Segre en episodis de pluges torrencials, la qual cosa beneficiarà el conjunt de la xarxa de recollida d'aigües del sector Av. Segre / barri Noguerola.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les obres es concentraran en la calçada de sentit cap al Pont de Pardinyes

Les obres es concentraran en la calçada de sentit cap al Pont de Pardinyes, entre el carrer del Nord i la rotonda sota el pont del ferrocarril, per la qual cosa serà necessari el desviament del trànsit de vehicles en una única calçada. Per aquest motiu, s'habilitarà la circulació en doble sentit en el tram de calçada entre la rotonda sota el pont del tren i el carrer del Nord (que actualment té sentit únic cap al Pont Vell). Es preveu que els treballs tinguin una durada de dues setmanes.


Comentaris

envia el comentari