Catalunya Diari

L'oficina de Correus a Lleida torna a obrir en horari de tarda

Sempre garantint totes les mesures i protocols de seguretat implantats

Imatge arxiu Correus
Imatge arxiu Correus | Cedida

Correus des de dilluns passat dia 25 obre la seva oficina principal de Lleida, situada a la rambla Ferran núm. 16, en horari de tarda, de 15.30 a 20.30 hores. Així, l'horari de l'Oficina és de dilluns a divendres de 8.30 h a 14.30 hores i de 15.30 h a 20.30 hores.

Els dissabtes romandrà tancada. El pla de retorn a la normalitat de Correus contempla diferents fases que comporten l'ampliació progressiva dels horaris d'atenció a client de forma esglaonada en la seva xarxa d'oficines. En aquest moment s'ha procedit a l'ampliació de l'atenció a client en oficines estratègiques. Aquest pla està en revisió constant i la seva implementació dependrà de l'evolució de la pandèmia, les indicacions i protocols de les autoritats sanitàries i la mateixa evolució de les operacions i les activitats de l'empresa.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La xarxa d'oficines es regeixen ja amb els seus horaris habituals

En l'última fase, la xarxa d'oficines es regeixen ja amb els seus horaris habituals, sempre garantint totes les mesures i protocols de seguretat implantats. Estrictes protocols de seguretat des de l'inici de la pandèmia Des de la publicació del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declarava l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per Covid-19, l'empresa pública postal ha anat aplicant estrictes protocols de seguretat per garantir la salut dels empleats i clients de la companyia, que han suposat la reducció dels horaris d'atenció a client en la seva xarxa d'oficines.

A més Correus ha repartit 5.348.000 guants, prop de 466.000 tovalloletes desinfectants, 370.000 mascaretes i 15.710 litres de gel hidroalcohòlic entre els seus professionals. També s'han instal·lat 5.117 mampares protectores a les oficines de tot el país. Tots els empleats de la companyia disposen d'informació sobre els protocols a seguir depenent de la naturalesa de cada lloc de treball i de les actuacions que es duen a terme. Les principals premisses són garantir la distància de dos metres, evitar la saturació en oficines, i instal·lacions, i la desinfecció contínua de tots els elements, mitjans de treball i vehicles. D'altra banda, tots els professionals amb qualsevol mena simptomatologia han de romandre en el seu domicili i comunicar al seu responsable.


Comentaris

envia el comentari