Catalunya Diari

L’Oficina de Turisme de Lleida atén 30.827 visitants durant el 2019

El regidor de Turisme valora positivament aquest balanç i posa en valor la tasca dels tècnics municipals

L'Oficina de Turisme de Lleida ha incrementat el nombre d'usuaris respecte a l'any passat, en rebre 30.827 visitants, un 0,03% més que el 2018, segons el balanç de tancament d'exercici.

Els mesos amb més flux turístic han estat principalment els que van des d'abril fins al setembre, motivats especialment per les vacances de Setmana Santa, pel mes de Maig fester i pel període estival i de vacances. El perfil d'usuari que recau per l'Oficina de Turisme de Lleida a la recerca d'informació és el d'un turisme familiar, que s'interessa pels principals atractius patrimonials, culturals i gastronòmics de la ciutat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La principal procedència del nombre de visitants és Catalunya

La principal procedència del nombre de visitants és Catalunya, especialment de Barcelona i les seves rodalies. En l'àmbit estatal, els usuaris de l'Oficina procedeixen bàsicament de la Comunitat Valenciana, Madrid, el País Basc, Andalusia, Aragó i Castella i Lleó, per aquest ordre. Quan al perfil de visitant estranger, cal destacar amb molta diferència l'afluència de turistes francesos, darrer dels quals hi ha els procedents del Regne Unit, Itàlia, Alemanya i els Països Baixos.

El tinent d'alcalde i director de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha valorat positivament aquestes dades i ha destacat l'evolució positiva d'aquestes, tot destacant que visitar Lleida amb l'assessorament i suport dels seus tècnics és la millor opció possible.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari