Catalunya Diari

Onze CAPs de Lleida obren el seu «Espai de la popa» per a normalitzar l'alletament en espais públic

S'identifiquen amb un adhesiu

Imatge d'Amics de la Popa
Imatge d'Amics de la Popa | LleidaDiari.cat

El projecte Amics de la popa neix per fer visible i normalitzar l'alletament matern en els espais públics i privats, integrant aquesta pràctica a la vida quotidiana. Per aconseguir aquest objectiu cal la implicació del nombre més gran possible de persones i organismes públics i privats, per tal de sensibilitzar la societat sobre l'alimentació natural i la pràctica d'alletar un nadó.

És amb la voluntat d'apropar aquest projecte a la població que onze centres d'atenció primària de Lleida han decidit obrir el seu propi «Espai de la popa», que s'identificarà amb un adhesiu, on mares i lactants seran ben rebuts per alletar. Els CAP que fins ara s'han adherit al projecte són: Eixample, Balaguer, Les Borges Blanques, Cervera, Ponts, Artesa de Segre, Tàrrega, Cappont, Balàfia - Pardinyes - Secà de Sant Pere, Almacelles i Seròs.

Es preveu anar ampliant el nombre de CAP col·laboradors. Aquest projecte és una iniciativa de les llevadores Cristina Barana, Maria Jounou i Sònia Capdevila, que formen part del Servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Lleida.


Comentaris

envia el comentari