Catalunya Diari

Organitzen cursos de preparació per a l'alumnat de primer de l'EPS

Reforços de matemàtiques, física, química i disseny digital al setembre

Imatge de la biblioteca del Rectorat de la UdL
Dos biblioteques de la UdL mantenen l'activitat fins a l'agost | LleidaDiari.cat

L'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) ofereix enguany al seu futur alumnat de primer curs cinc tallers per preparar l'inici dels graus d'Enginyeria. Són cursos zero per reforçar la base en matemàtiques, física, química i disseny digital i tecnologies creatives que es desenvoluparan del 15 al 23 de setembre tant a la capital del Segrià com al campus UdL-Igualada.

L'EPS va engegar aquesta iniciativa per preparar el curs 2014-2015, només amb les assignatures de matemàtiques i física. A poc a poc, ha anat ampliant l'oferta. «Són assignatures que, pel seu caràcter fonamental i transversal, es consideren imprescindibles per cursar-ne altres posteriors més especialitzades als graus», destaca la directora de l'EPS, Magda Valls.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una forta readaptació de la docència

A més, enguany, «a causa de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, l'alumnat de segon curs de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior ha patit, malgrat l'esforç dels centres i el professorat, una forta readaptació de la docència que pot afectar a l'assoliment adequat de continguts i conceptes necessaris en la seva futura titulació universitària», afegeix Valls.

Així doncs, l'objectiu principal d'aquests cursos zero de 25 hores cadascun, és revisar i refrescar conceptes ja presentats en la secundària per tal d'igualar els nivells de coneixement en aquest àmbit i, per tant, garantir un seguiment adequat d'aquestes assignatures de primer curs de les titulacions de grau de l'EPS. La matrícula es realitzarà del 7 al 14 de setembre en format en línia o presencialment a la Secretaria de direcció de l'Escola Politècnica Superior de la UdL. Cal recordar que l'alumnat de primer curs de la UdL començarà el curs 2020-2021 el 30 de setembre.


Comentaris

envia el comentari