Catalunya Diari

Organitzen a Lleida un cicle amb 4 seminaris web sobre les migracions

L’esdeveniment, que s’inaugura aquest dijous dia 4, combinarà les ponències teòriques amb les experiències pràctiques

Imatge del cartell de l'activitat
Cicle online sobre les migracions amb el títol ‘El calidoscopi de les migracions, una diversitat de mirades’ | LleidaDiari.cat

La delegació territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), juntament amb el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (Tscat), el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (Ceesc), el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (Copec) i la Universitat de Lleida (UdL), a més de la col·laboració de la Comissió de Cultura del COPC, organitzen conjuntament un cicle online amb quatre seminaris web sobre les migracions, que s'iniciarà aquest dijous 4 de març.

El cicle, que es desenvoluparà els dimecres 10, 17 i 24 de març de 18 a 20 hores, porta per títol 'El calidoscopi de les migracions, una diversitat de mirades'. Com a imatge, l'esdeveniment té un cartell que inclou una poesia de Joana Raspall. Les sessions tenen una estructura de dues parts: una primera amb una ponència i una segona amb una experiència pràctica.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El programa i ponents de les sessions inclou les següents activitats

4 de març
Ponència: 'Les migracions actuals: particularitats, evolució i context'. A càrrec de Gemma Pinyol, politòloga i directora de polítiques migratòries i diversitat a Instratègies.
Experiència: Arriscar-se a emigrar i a acollir: entrevista a un jove i a un adult per les seves experiències de migració i integració.

10 de març
Ponència: 'Les dificultats per reconèixer la ciutadania. Barreres que obstaculitzen la regularització de les persones migrades'.
Experiència: Projecte llars del seminari: una experiència d'habitatge social.

17 de març
Ponència: 'Reconeixements i identitats. Les dificultats per exercir la ciutadania'.
Experiència: Unim cultures, una experiència de compromís des de l'àmbit universitari. A càrrec de membres de l'associació.

24 de març
Ponència: 'Tothom és estrany a l'espai públic: la visibilitat en temps de distància social'.
Experiència: Comunitats d'aprenentatge a l'escola de Pardinyes de Lleida.

Més informació i inscripcions a: cooperacio@udl.cat


Comentaris

envia el comentari