Catalunya Diari

Organitzen a Lleida una jornada dedicada al món del càmping

La sessió inclourà una taula rodona amb representants d'alguns dels grups empresarials més importants de l'àmbit dels càmpings

Imatge d'un càmping
Imatge d'un càmping | LleidaDiari.cat

Fira de Lleida y Campireport han organitzat una jornada sobre el futur dels grans grups de càmpings i les tendències del sector que es desenvoluparà el 23 d'octubre en el marc del saló Innocamping.

Amb el títol 'Càmping, cruïlla de camins: compravenda, cadenes, franquícies, grups inversors, càmpings independents, la sessió comptarà amb la intervenció de representants d'alguns dels grups empresarials més importants de l'àmbit dels càmpings, com ara Heinze Latzke, Capfun, CampingRed, Marjal Resorts, Grup Sènia o Magic Campings & Resorts. La jornada compta amb la col·laboració de Diputació de Lleida y l'Associació de Càmpings de Lleida i té el patrocini de Catalana Occidente i Caixabanc.

La 4a edició d'Innocamping

La 4a edició d'Innocamping (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings, Allotjaments Turístics i Empreses Esportives i de Lleure) tindrà lloc del 22 al 24 d'octubre en el recinte de Fira de Lleida paral·lelament a la 20a edició de Municipàlia (Fira Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals).

La jornada començarà a les 10.00 h amb una presentació a càrrec d'Agustí Valls, director de Campireport. A les 10.15 tindrà lloc la ponència 'Com canviarà el sector l'actual procés de concentració i formació de grans grups', a càrrec de Joan Anton, president de l'Associació de Càmpings de Tarragona. A les 10.45 Pablo Boguña de Gispert, responsable de l'Àrea Planificació patrimonial de Banca Privada de CaixaBank, parlarà de les 'Estructures de propietat eficient: com minimitzar els costos d'una futura venda'.

Amb la presència del responsable de Concerto a Espanya

A les 11.45 hi haurà la xerrada 'Avantatges de la intermediació en la compravenda d'un càmping' a càrrec de Florian Macé de Lepinay, responsable de Concerto a Espanya. Mitja hora després, a les 12.15, Jordi Tarradas, expert en gerència de riscos i anàlisi d'actius de Catalana Occident, dissertarà sobre les 'Cobertures per assegurar les inversions en càmpings'.

Imatge d'un càmping
Imatge d'un càmping | LleidaDiari.cat

 

A les 12.45 h arribarà el plat fort de la jornada amb la taula rodona 'Què aporten les cadenes de càmpings al sector?', que comptarà amb la participació de Ralph Heinze, director de Serveis Turístics Heinze Latzke; Walid Hanini, responsable a Espanya de Capfun; Álvaro García, gerent de CampingRed;Sergio Gómez, director general de Marjal Resorts; Pere Marquès, director general de Grup Sènia, i William Li Metayer, director de Magic Càmpings & Resorts. A les 14.00 es procedirà a exposar les conclusions i es farà la cloenda. En acabar la sessió hi haurà un dinar a Fira de Lleida esponsoritzat per Residencies Trigano, la principal empresa de mobil-homes Europea, organitzat amb motiu del seu 25è aniversari.

El dia finalitzarà amb el tradicional sopar de gala celebrat al Parador de Lleida en el marc del saló Innocamping, que enguany retrà homenatge a l'històric empresari Lluís Perera, creador d'un dels primers grups empresarials centrats en aquest sector, el Grup Stel Campings, i que aplegarà un centenar d'empresaris del món del càmping de Catalunya i d'altres comunitats de l'Estat.

Taller de reputació on line per a càmpings

D'altra banda, el 22 d'octubre l'empresa Guest Sant desenvoluparà el taller de reputació on line 'Les ressenyes client, clau per a l'èxit d'un càmping', en el qual s'explicarà com recollir 20 vegades més ressenyes, com identificar i què fer amb les falses ressenyes, com recollir ressenyes via WhatsApp, correu electrònic, SMS o tablet, com millorar el posicionament a TripAdvisor i la visibilitat a Google Maps i Google Travel i com incrementar 1,7 punts les notes en les plataformes d'opinió.

Els sectors representats a Innocamping i a Municipàlia seran els d'energia i sostenibilitat; enllumenat; equipaments esportius i de lleure; gestió de residus, neteja i medi ambient; jardineria; tecnologies i comunicació (TIC); mobiliari urbà i parcs infantils; mobilitat i transports; prestació de serveis; parcs i jardins; tractament i distribució d'aigües, i xarxa viària i senyalització.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari