Catalunya Diari

Òscar Ordeig es presenta a primer secretari del PSC de Lleida per rellevar Àngel Ros

Òscar Ordeig es presenta a primer secretari del PSC de Lleida per rellevar Àngel Ros| Text i fotografia: EP

 

El diputat del Parlament per les comarques lleidatanes Òscar Ordeig ha presentat aquest dijous la seva candidatura per a ser elegit primer secretari del PSC a la província i rellevar l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, al congrés que el partit celebra els dies 17 i 18 de desembre.


"Cal una etapa de canvi per recuperar la il·lusió i sumar, a nosaltres ens han passat moltes coses. Obrim una nova etapa, amb noves cares i amb joves que passin endavant per treballar junts. Al marge de territoris i amistats, hem d'anar una", ha destacat Ordeig.


 


Nascut a Vic, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i doctor en Administració i Direcció d'Empreses, Óscar Ordeig lidera l'oposició a la Seu d'Urgell, i al Parlament és portaveu de la Comissió d'Agricultura i de la de Sindicatura de Comptes, i portaveu adjunt de la d'Economia


 


Ordeig es va enfrontar a Ros al congrés de 2012 i va perdre, i el va rellevar al Parlament al gener de 2014, quan l'alcalde de Lleida va deixar l'escó hores abans de la votació en què la direcció del PSC plantejava votar 'no' a una proposició de llei per demanar al Congrés la competència per celebrar la consulta sobiranista.


 


Per a buscar suports, Ordeig ha enviat una carta als militants en què els comenta que creu "que cal obrir una nova etapa de renovació, d'il·lusió i de suma de pluralitat", que permeti recuperar la confiança i el suport de la ciutadania en uns moments, segons ell, d'incertesa però de grans reptes.


 


"M'agradaria envoltar-me de persones crítiques però alhora constructives, dones i homes amb fortalesa però flexibles, socialistes orgullosos de ser-ho malgrat les adversitats passades, presents o futures", diu Ordeig en la missiva, que també ha anunciat la seva candidatura a Facebook.Comentaris

envia el comentari