Catalunya Diari

Pablo Hasel ataca ara la reina Letícia i critica que defensi els drets de les dones treballadores

El raper lleidatà va ser condemnat la setmana passada a una pena de presó per l'Audiència Nacional

Imatge de Pablo Hasel
Imatge de Pablo Hasel | Cedida

L'Audiència Nacional va condemnar la setmana passada a dos anys i un dia de presó al raper lleidatà Pablo Hasel per enaltir com a exemple als GRAPO. A causa d'altres sentències acumulades per Hasel, el més probable és que el raper finalment ingressi a presó per un període d'uns cinc anys, tal com va informar ell a través del seu compte de Twitter. El mateix de dia en què es va conèixer la sentència, Hasel va advertir que «no claudicaré» i va afirmar que aquest tipus de decisions encara el farien més fort. I el cert és que, lluny d'aturar la seva lluita, Hasel ha tornat a la càrrega, aquest dilluns, contra la reina Letícia Ortiz.

Assegura que li interessen els drets de les «burgeses»

Hasel ha volgut criticar la defensa de la reina envers els drets de les dones, després de la seva aparició en diferents actes amb motiu del Dia de la Dona que té lloc aquesta setmana. En aquest sentit, el raper es mostra sorprès de la preocupació de Letícia pels drets de les dones i, fins i tot, remarca que només li interessen els de les «burgeses». Per contra, afirma Hasel, els drets de les dones treballadors els «aixafa cada dia junt amb les explotadores que la serveixen».  

Actes junt amb altres rapers com Valtonyc

D'altra banda, Pablo Hasel està asistint a una sèrie d'actes junt a altres rapers com Valtonyc, el qual també té pendent el compliment d'una condemna per la lletra de les seves cançons. Amb aquestes actuacions, Hasel vol demostrar que amb decisions com la de l'Audiència Nacional, el que fan és «donar-nos més veu». Cal recordar que Hasel va anunciar que recorreria la sentència al Tribunal Suprem i al d'Estrasburg. No obstant això, va admetre tenir poques esperances i gairebé dóna per fet el seu ingrés a presó.


Comentaris

envia el comentari