Catalunya Diari

La Paeria posa a l’abast de les famílies recursos digitals per a una convivència positiva

Les propostes faciliten eines i estratègies, per a edats diferents, per generar espais de diàleg, confiança i estima

Imatge de la pàgina principal del projecte
Les propostes faciliten eines i estratègies, per a edats diferents, per generar espais de diàleg, confiança i estima | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida posa a l'abast de les famílies de la ciutat un seguit de recursos online per generar una convivència positiva durant els dies de confinament a causa de l'estat d'alarma provocat per la Covid-19. L'Àrea de prevenció i intervenció en addiccions, de la Regidoria de Polítiques per als Drets Socials, ha treballat la proposta, que està adreçada especialment a aquelles unitats familiars amb infants, adolescents i joves.

La iniciativa sorgeix de la necessitat d'arribar d'una manera no presencial a les famílies i a l'alumnat, un sistema de treball amb el qual no s'està habituat. Per això, s'ha cregut oportú facilitar eines i estratègies que els permetin generar espais de diàleg, de confiança i, sobretot, de molta estima entre els seus membres.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Quatre propostes per compartir amb família

Són quatre propostes per compartir amb família, segons la diferència d'edat, i que pretenen facilitar un acompanyament en aquests moments en què la convivència les 24 hores del dia pot generar situacions de conflicte en les relacions, la comunicació, les tasques diàries, etc.

  

  

8 a 12 anys

  

  

12 a 14 anys

  

  

14 a 16 anys

  

  

fills i filles adolescents

Tota la informació està disponible a la pàgina de l'Ajuntament

Tota la informació està disponible a la pàgina web www.paeria.cat/covid-19 amb els corresponents enllaços a cada proposta educativa. Igualment, la Regidoria de Polítiques per als Drets Socials facilita el contacte a través del correu prevencioaddiccions@paeria.cat o del telèfon 973700631 per a totes aquelles famílies que necessitin suport o vulguin fer qualsevol consulta.


Comentaris

envia el comentari