Catalunya Diari

La Paeria allotja la Casa del Ratolinet de les Dents

Els lleidatans més petits podran deixar les seves dents i seguir la tradició

Imatge de la Caseta de les Dents de Lleida
La Paeria allotja la Casa del Ratolinet de les Dents | Javi Martín

El Pati del Palau de la Paeria acull la Casa del Ratolinet de les Dents, una petita edificació de fusta realitzada per alumnes de l'Institut Castell de Templers on els infants de Lleida podran dipositar les dents que els hagin caigut.

El Paer en Cap ha inaugurat aquesta caseta, pensada especialment perquè els nens i nenes de Lleida puguin veure on viu el Ratolinet de les Dents i on podran dipositar, si ho desitgen, les seves dents. Uns ratolins gegants, de la companyia Campi qui pugui, han convidat els nens i les nenes que passejaven per l'Eix Comercial a entrar a la Paeria i descobrir la caseta.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

«Es tracta d'un element cultural i festiu més pensat en clau d'infància», ha explicat l'alcalde, qui ha desitjat que aquesta petita edificació «constitueixi un atractiu per als nens i nenes per entrar a la Paeria, de la mateixa manera que ho fan per contemplar els Gegants durant la Festa Major». «Defensem que la ciutat de Lleida l'hem de dissenyar a la mesura de tots, petits i grans, i amb accions com la d'avui, petites en dimensió, però que volen ser grans en sentiment, contribuïm a fer de la ciutat un espai també pensat per als ciutadans i ciutadanes més petits i el seu imaginari».

Programa de Formació i Inserció de Fusteria de l'Institut Castell de Templers

La Caseta del Ratolinet de les Dents l'han construït i dissenyat alumnes del Programa de Formació i Inserció de Fusteria de l'Institut Castell de Templers i està instal·lada al pati de la Paeria, just a l'entrada de l'escala noble que dona accés a la primera planta, on hi ha el saló de sessions.

Han assistit a la inauguració les tinents d'alcalde Jordina Freixanet i Sandra Castro, el tinent d'alcalde Paco Cerdà i la regidora Maria Burrel, a més de la cap d'estudis de l'Institut Castell de Templers, Maria Jesús Martínez, el tutor del PFI de Fusteria, Francesc Semis, la coordinadora pedagògica del centre, Mercè Guiu i la secretària de l'Institut Castell dels Templers, Maite Llovera.


Comentaris

envia el comentari