Catalunya Diari

La Paeria aprova batejar '1 d'octubre' la plaça del CAP de Cappont

La decisió no s'adoptarà de forma immediata sinó que s'abordarà al si del Consell de la Ciutat abans que el paer en cap n'aprovi la inclusió al nomenclàtor de carrers i places

Pla mitjà on es pot veure a l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo
Pla mitjà on es pot veure a l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo | LleidaDiari.cat

El ple de la Paeria ha aprovat posar el nom '1 d'octubre' a la plaça que hi ha al davant del CAP de Cappont. Ha estat arran d'una moció presentada pel CDR que ja va ser debatuda fa 13 mesos i en aquella ocasió no va prosperar per l'abstenció de l'equip de govern del PSC i el rebuig de Cs i PP.

Aquest divendres la moció s'ha aprovat als 15 vots del govern tripartit municipal d'ERC, JxCat i el Comú però el bateig de la plaça no serà efectiu de seguida sinó que tal com ha dit la portaveu Jordina Freixanet, la decisió haurà de seguir el seu «circuit» i es traslladarà al Consell de la Ciutat abans que el paer en cap, Miquel Pueyo, la faci efectiva. 

També s'ha aprovat una moció de suport al pla de xoc a la campanya de temporers amb retrets entre el govern i el PSC que ha posat en dubte l'eficiència del refugi habilitat fa unes setmanes perquè no hi hagi temporers dormint al carrer.

Ciutadans barrant el pas a la policia espanyola que s'havia endut una urna del CAP de Cappont de Lleida | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari