Catalunya Diari

La Paeria busca joves que vulguin compartir l’experiència de la seva estada a l’estranger

El centre Europe Direct i el Departament de Joventut cerquen exemples, en els àmbits laborals, formatius o de voluntariat

Imatge del cartell
Imatge del cartell | LleidaDiari.cat

Si ets jove lleidatà i tens ganes de viure noves experiències que et permetin descobrir nous països i seguir formar-te en els teus estudis, estàs, sens dubte, d'enhorabona. El centre Europe Direct i el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Lleida busquen exemples de joves que hagin tingut una experiència de treball, pràctiques, formació o voluntariat a l'estranger, per poder-les explicar a altres joves interessats i ajudar-los a resoldre possibles dubtes que puguin tenir. Els i les joves que vulguin compartir la seva experiència poden omplir un formulari habilitat a la nova web sobre treball i pràctiques a l'estranger, desenvolupada recentment conjuntament per aquests dos serveis de l'Ajuntament de Lleida. Aquesta web, actualitzada i modernitzada respecte a l'anterior, recull informacions pràctiques per a totes aquelles persones interessades a fer una estada de pràctiques o de feina a l'estranger. S'estructura en diferents apartats, que inclouen els següents apartats:

  

  

- Programes de pràctiques en empreses, institucions i organismes;

  

  

- Pràctiques en institucions de la Unió Europea i en altres organismes i institucions internacionals;

  

  

- Empreses que ofereixen pràctiques;

  

  

- Treball a l'estranger mitjançant la xarxa Eures (portal europeu de mobilitat professional) o bé webs de treball estacional arreu;

  

  

- Altres informacions d'interès: programes de voluntariat finançat per la Unió Europea, el CV Europass, tràmits previs que caldria realitzar abans de marxar, entre altres.

  

  

També hi ha un apartat d'actualitat, on es recullen ofertes i programes de pràctiques amb termini obert per a la presentació de candidatures. Els i les joves que vulguin compartir la seva experiència poden omplir un formulari habilitat a l'apartat «Explica'ns la teva experiència» (enllaç a la pàgina web http://europedirect.paeria.cat/guiaestranger/). Ja saps, no et deixis perdre aquesta oportunitat per a formar-te i seguir amb la teva carrera professional en un altre país, amb noves experiències i aprenentatges que, de ben segur, et faran créixer com a persona i et preparan per a un millor futur. 


Comentaris

envia el comentari