Catalunya Diari

La Paeria convida a l'exconsellera d'Agricultura, Meritxell Serret, al Fòrum de l'Aigua

La invitació formal, adreçada pel tinent d'alcalde Fèlix Larrosa, va ser registrada a la seu oficial del Departament a Lleida la setmana passada

La Paeria ha convidat a l'exconsellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, a la inauguració del Fòrum de l'Aigua que tindrà lloc el divendres 1 de desembre a Lleida. La invitació oficial a aquest Fòrum va ser registrada a la seu de la conselleria d'Agricultura a Lleida el passat 20 de novembre i està adreçada pel tinent d'alcalde i regidor d'Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa. L'equip de govern de la Paeria, del PSC, que manté un acord de governabilitat amb C's, va rebutjar donar suport divendres passat a una moció presentada per ERC conjuntament amb PDeCAT, la Crida-CUP i el Comú de Lleida per donar suport al «govern legítim» de Catalunya encapçalat pel president Carles Puigdemont.

  

La carta adreçada a Serret l'ha fet arribar la Paeria al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, al carrer Camp de Mart, a Lleida. Això no obstant, Serret es troba des de l'aplicació del 155 a Bèlgica, juntament amb tres consellers més cessats i el president Puigdemont. A la invitació, que comença amb un «Benvolguda Consellera» s'especifica que l'Ajuntament de Lleida té la intenció de constituir un Fòrum de l'Aigua de Lleida amb l'objectiu de «crear un espai de debat per a la construcció participada de la gestió de l'aigua entre els principals agents econòmics, socials i administratius que d'alguna forma hi incideixen».

Sota aquesta premissa, el tinent d'alcalde Fèlix Larrossa «convoca» a Serret a l'acte de constitució del Fòrum que tindrà lloc el pròxim 1 de desembre a la Llotja de Lleida. El tinent d'alcalde conclou la missiva indicant a Serret que «ben segur que l'entitat que representes té molt a dir en la millora de la gestió d'aquest recurs de tanta importància, econòmica, ambiental i social per al nostre territori».

Imatge de la carta de la Paeria invitant a la ''consellera d'Agricultura, Meritxell Serret'' al Fòrum de l'Aigua
Imatge de la carta de la Paeria invitant a la ''consellera d'Agricultura, Meritxell Serret'' al Fòrum de l'Aigua | LleidaDiari.cat

 

Per la seva part, el grup municipal d'ERC-Avancem a la Paeria ha agraït al tinent d'alcalde de la Paeria Fèlix Larosa la invitació tramesa a la consellera Meritxell Serret al Fòrum de l'Aigua de Lleida tot i que reconeix la impossibilitat que hi pugui assistir, ja que Serret «es troba a l'exili a causa de l'aplicació de l'article 155 sobre Catalunya». 


Comentaris

envia el comentari