Catalunya Diari

El bonic gest de la Paeria amb els infants ingressats a l'Arnau de Vilanova

En nom dels Reis Mags que enguany no han pogut visitar l’hospital per les restriccions sanitàries

Imatge de l'entrega de joguines
La Paeria lliura un lot de regals per als infants ingressats a l’Arnau de Vilanova | LleidaDiari.cat

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat de la tinent d'alcalde Montse Pifarré i el regidor Ignasi Amor, han lliurat aquest dilluns un lot de regals per als nens i les nenes ingressats al servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Com ja és tradicional, l'Ajuntament de Lleida col·labora d'aquesta manera amb el centre sanitari perquè cap infant es quedi sense joguina per Reis. Els regals són educatius i no sexistes, distribuïts per franges d'edat, i inclouen jocs de construcció, de pintura, de memòria o trencaclosques, entre altres. El gerent de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris, Ramon Sentís, i el cap de Pediatria de l'Arnau de Vilanova, Eduard Solé, han agraït el gest i han ressaltat la importància de generar il·lusió entre els infants ingressats i els seus familiar en aquestes dates tan especials.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Recollida d'arbres de Nadal

L'Ajuntament de Lleida fomenta el reciclatge amb la recollida d'arbres de Nadal, que promou cada any després de les festes. Des de demà, 5 de gener, i fins al divendres dia 15, la ciutadania pot deixar els arbres a la vora del contenidor d'escombraries o bé portar-los a la deixalleria municipal, tant fixa com mòbil.

Els arbres recollits seran triturats i convertits en compost que servirà per adobar altres plantes i, d'aquesta manera, s'incorporen de nou al cicle de la natura. La Regidoria d'Habitatge i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Lleida coordina la campanya de recollida d'arbres de Nadal amb la concessionària Ilnet. Per a més informació es pot consultar el web https://lleidaenverd.paeria.cat/


Comentaris

envia el comentari