Catalunya Diari

El 'modest' regal de Nadal que rebran els treballadors de la Paeria

L'Ajuntament pretén afavorir amb aquesta iniciativa el consum de proximitat

Imatge d'arxiu de la façana del Palau de la Paeria de Lleida
La Paeria de Lleida obsequia els seus treballadors per Nadal amb 10 euros per gastar en restauració i comerç local | LleidaDiari.cat

Els treballadors de l'Ajuntament de Lleida rebran, com a obsequi nadalenc, un val de 10 euros per gastar en comerç local i restauració lleidatana. La iniciativa, que s'ha dut a terme a través d'una contractació amb Pimec Comerç, busca fomentar el consum local, tant en els comerços de proximitat com en la restauració de la ciutat.

D'aquesta manera, els 1.600 treballadors del consistori lleidatà rebran un val nominal per consumir en un llistat ampli d'establiments de la ciutat. L'alcalde Miquel Pueyo ha dit que, «en un any atípic i especialment complex per a massa gent», la Paria ha volgut dedicar la inversió que representa el tradicional detall nadalenc a la ciutat, «de forma repartida, però que afavoreixi el consum local», ha assenyalat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

«Com que no podem entendre salut i economia com a dos conceptes contraposats, volem que aquelles compres que farem en un context de prevenció per la salut reverteixin en l'economia de la ciutat», ha afirmat Pueyo.

Altres xecs regals

L'Associació Professional d'Empresàries de Lleida posa en marxa aquestes festes una campanya per potenciar el consum de proximitat. Per aquest motiu, Ap! Lleida entregarà a les seves sòcies un xec regal de 30 euros per consumir entre les empreses de les sòcies de l'entitat. En aquest cas, les sòcies d'aquesta entitat lleidatana han tingut una mica més sort i podran emportar-se un xec amb una quantitat de diners més generosa. Sigui com sigui, la idea d'ajudar al comerç i el sector de la restauració de la ciutat, sempre és un signe de celebració.


Comentaris

envia el comentari