Catalunya Diari

La Paeria extingeix el Concurs de Cartes Telemàtiques als Reis d’Orient

El concurs es va iniciar l'any 1989 i va ser una activitat capdavantera a tot l'Estat en aquest àmbit

Cartes als Reis Mags d'Orient | LleidaDiari.cat

El Concurs de Cartes Telemàtiques als Reis d'Orient que organitzava l'Ajuntament de Lleida no tindrà continuïtat. El Concurs ja no s'ha convocat aquest Nadal, en considerar que l'activitat, que va ser pionera en la difusió de les noves tecnologies, havia anat perdent la seva raó de ser pels canvis tecnològics.

El Concurs de Cartes Telemàtiques als Reis d'Orient es va iniciar l'any 1989 i va ser una activitat capdavantera a tot l'Estat en aquest àmbit, que s'havia anat adaptant a l'evolució de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Al Nadal de 1989 es va estrenar el certamen, a través d'Ibertex. L'any 1994 es va incorporar internet, el 2001 les cartes es van poder enviar per SMS, el 2012 s'hi va sumar la tecnologia Smartphone i el 2015 el sistema WhatsApp.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En la seva última edició van participar-hi 23 centres educatius 

En la seva última edició, en la qual va complir trenta anys en funcionament, van participar-hi 23 centres educatius i es van rebre 882 cartes. Va comptar amb la col·laboració de la Fundación Ibercaja, la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Club Banyetes, i amb el patrocini de Semic.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari