Catalunya Diari

La Paeria facilita el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals

El consistori posa en marxa el servei de transport esporàdic, que es pot sol·licitar fins el 12 de febrer per telèfon, al 010, o en línia, al web de Paeria

L'Ajuntament de Lleida posa en marxa a partir d'aquesta setmana el servei de transport esporàdic per facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals. Les sol·licituds es poden tramitar fins al dia 12 de febrer a les 12.00 hores del migdia.

Ho poden demanar aquelles persones que resideixin i estiguin empadronades a la ciutat que vulguin anar a votar el dia 14 de febrer i que a causa de dificultats de mobilitat o limitacions físiques, requereixin un servei de transport adaptat. Això, és servei de taxi i/o de voluntariat. El servei s'ofereix sempre que els desplaçaments es portin a terme dins el municipi de Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La reserva es pot fer trucant a la línia 010

La reserva es pot fer trucant a la línia 010 o a través del tràmit on-line 'T'ajudem a anar a votar', que troba a la pàgina web de Paeria. Aquest servei és gratuït per a totes les persones demandants, sempre que compleixin els requisits esmentats. Aquesta actuació és una més de totes les que realitza l'Ajuntament de Lleida per fomentar la participació de les persones amb discapacitat en l'exercici dels seus drets.


Comentaris

envia el comentari