Catalunya Diari

La Paeria i la Fundació Ilersis signen la cessió d’un terreny municipal

La finca, situada al polígon Camí dels Frares, consta de 13.360 metres quadrats

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el president de la Fundació Ilersis, Antoni Siurana, han signat avui la formalització en escriptura pública de la cessió d'un terreny de 13.360 metres quadrats al carrer O polígon Camí dels Frares per a destinar-lo a la construcció d'un complex amb un centre especial de treball per a persones amb discapacitats, que substituirà el que l'entitat té ara a Pardinyes.

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha destacat que «amb aquesta signatura reforcem la cooperació que tenim amb les diverses entitats socials de Lleida». «Amb actes com aquest ens estem ajudant els uns als altres perquè ens comprometem amb una societat inclusiva, solidària i justa», ha conclòs l'alcalde. Tall de veu de l'alcalde, Miquel Pueyo.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Ilersis necessita l'ajuda de les administracions, asseguren

Per la seva banda, El president de la Fundació Ilersis, Antoni Siurana, i la gerent de la Fundació, Teresa Benet, han agraït el suport de la Paeria per tirar endavant la construcció d'una seu nova per l'entitat social. «Ilersis necessita l'ajuda de les administracions, entitats i empreses del territori per tal de traslladar-se de les actuals instal·lacions a una nova seu i poder donar feina i tenir cura dels nostres treballadors, amb unes necessitats molt especials», han destacat els responsables de l'entitat.

Amb la signatura de l'escriptura es constitueix un dret de superfície, de caràcter gratuït, a favor de la Fundació Privada Ilersis, per un termini de 50 anys, a comptar des de la data de la seva inscripció en el Registre de la Propietat. En l'escriptura es descriuen les edificacions que Ilersis construirà en la parcel·la. Està previst un sostre màxim de 6.127,7 metres quadrats que acolliran tant el Centre Especial de Treball com la resta de serveis previstos. Es distribuiran en un edifici principal de dues plantes i tres naus més destinades a magatzems, espais per als treballadors i els tallers.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari