Catalunya Diari

La Paeria impulsa una nova etapa del Mercat de la Rambla Ferran

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats amplia l’oferta de productes a nous paradistes, que poden tramitar la seva inscripció fins al 3 d’agost

L'Ajuntament de Lleida endegarà el pròxim 5 de setembre una nova etapa del Mercat de la Rambla Ferran, que ampliarà l'oferta amb noves parades d'antiguitats, col·leccionisme, filatèlia, artesania i art, entre altres.

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats impulsa el retorn d'aquest equipament amb l'objectiu de diversificar i enriquir un dels mercats més emblemàtics de la ciutat de Lleida i convertir-lo en un referent els matins d'un diumenge al mes.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, confia que aquesta iniciativa tingui una bona acollida entre els paradistes i la ciutadania, per poder recuperar un espai d'esbarjo i passeig al centre de la ciutat, que s'havia anat oblidant en els darrers anys. 

Imatge de la Rambla Ferran de Lleida
La Paeria impulsa una nova etapa del Mercat de la Rambla Ferran, que retorna el 5 de setembre | LleidaDiari.cat

Les peticions dels paradistes interessats

Per tal de donar cabuda a les peticions dels paradistes interessats, la Regidoria de Mercats ha obert fins al 3 d'agost el termini per a tramitar les inscripcions, que es poden realitzar per via telemàtica a través d'aquest enllaç: https://paeria.cat/mercatdelarambla.

Aquí trobareu tota la normativa per a gestionar la inscripció al nou Mercat de la Rambla, on es demana la descripció del tipus de producte que es vol oferir, la infraestructura de la parada i els metres lineals que se sol·liciten. Si us cal més informació, podeu trucar al 973700616 o escriure a [email protected]


Comentaris

envia el comentari