Catalunya Diari

La Paeria impulsa les polítiques de promoció de les dones amb la Beca de Cristina de Pizan

Té per objectiu promoure el coneixement sobre la realitat de les dones a la ciutat

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida convoca una nova edició de la Beca de Recerca Cristina de Pizan, una beca d'investigació que té per objectiu promoure el coneixement sobre la realitat de les dones a Lleida, en els diferents àmbits i èpoques històriques, des d'una perspectiva de gènere, que permeti l'elaboració de propostes per avançar en les polítiques d'igualtat. L'import de la beca és de 3.000 euros.

Es podran presentar projectes d'investigació que tinguin com a objectiu aportar nous coneixements científics sobre la realitat social, històrica, política, laboral, econòmica i cultural de les dones del municipi de Lleida. Hauran de fer referència als estudis feministes i de gènere que hagin abordat la mateixa temàtica i/o puguin servir de referent teòric i metodològic. Els projectes han de ser originals.

Es valorarà que el projecte sigui viable, estigui ben fonamentat i estructurat

Es valorarà que el projecte sigui viable, estigui ben fonamentat i estructurat, amb objectius clars, que la informació a obtenir i analitzar sigui rellevant i pertinent als objectius de la beca. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el pròxim 1 de febrer de 2020. La documentació s'ha d'adreçar a: Jurat de la Beca de Recerca Cristina de Pizan, Oficina Municial d'Atenció Ciutadana (OMAC) de l'Ajuntament de Lleida. Rambla Ferran, 32. Lleida.

L'Ajuntament de Lleida té un ferm compromís en el foment de la igualtat de gènere i d'oportunitats entre les persones. El III Pla Municipal de Polítiques d'Igualtat de Gènere a Lleida 2017-2021 és un document, fruit del procés participatiu i de la unió de les sinergies dels diferents actors socials i agents implicats, on es recull els principis rectors i les línies estratègiques per aconseguir aquesta igualtat. En el marc d'aquestes polítiques, es convoquen el Premi Mila de Periodisme i la Beca de recerca Cristina de Pizan.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari