Catalunya Diari

La Paeria inicia les obres de millora del paviment de diversos carrers de Lleida

Ambdues actuacions formen part del Pla de manteniment, conservació i millora de paviments d’aglomerat asfàltic

Imatge del plànol d'algunes obres de Lleida
Obres de renovació del ferm als carrers Pla d’Urgell i Comtes d’Urgell | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida té previst aquesta setmana vinent els treballs de renovació dels paviments asfàltics als carrers Pla d'Urgell i Comtes d'Urgell, dins del Pla de manteniment, conservació i millora de paviments d'aglomerat asfàltic, que es van adjudicar a l'empresa Sorigué per un import de 150.000 euros.

En aquesta fase, la primera actuació es realitzarà l'1 i el 2 de desembre al carrer Pla d'Urgell, entre els carrers Boqué i Juneda. L'endemà, dijous, la reposició del paviment asfàltic tindrà lloc al carrer Comtes d'Urgell, entre els carrers Baró de Maials i Alfarràs. Les obres consisteixen en el fresat del paviment d'aglomerat asfàltic, que es troba en mal estat, i la reposició d'aquest. Posteriorment es repintaran els trams de vials afectats. En una segona fase d'aquest pla de millora, està previst arranjar un tram del carrer José Olóndriz i una zona del carrer Vidal de Codina.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Pla de treball de manteniment de la via pública sobre zones que es troben en males condicions

El primer tinent d'alcalde, Toni Postius, ha explicat que aquestes actuacions, així com d'altres que s'executaran aviat, formen part del pla de treball de manteniment de la via pública sobre zones que es troben en males condicions. «És evident que tenim moltes zones de la ciutat que requereixen un manteniment ordinari, que no s'ha realitzat durant molts anys. Amb aquestes petites actuacions, des de la Regidoria d'Urbanisme procurem arranjar diferents vials de la ciutat que requereixen aquest tipus d'intervenció», ha dit.


Comentaris

envia el comentari