Catalunya Diari

La Paeria interromprà el trànsit a Sucs per les obres del clavegueram

Els accesos a la població també es veuran afectats, habilitant-se diversos desviaments alternatius

Imatge de Sucs
Imatge de Sucs | LleidaDiari.cat

La circulació de vehicles en el carrer Major de Sucs es veurà afectada durant cinc setmanes a partir del pròxim dimarts, 31 de juliol, per les obres de renovació de la xarxa de clavegueram, que s’executaran entre el carrer Sant Antoni i la Travessera Sant Jordi. La interrupció del trànsit afectarà també als vehicles que accedeixin a Sucs per les carreteres d’Almacelles a Gimenells i per l’N-240 d’accés al poble i al camí del Bou. Els vehicles residents o amb destinació a Sucs podran accedir al nucli urbà sense restriccions, distribuint-se pels carrers interiors de la població. Malgrat aquesta incidència, es garanteix el pas del transport públic de viatgers.

Davant aquesta eventualitat, hi ha previst desviaments alternatius: els vehicles que circulin per la carretera d’Almacelles a Gimenells s’hauran de desviar provisionalment pel camí de la Cabanyera, el camí del Bou i la carretera de Pla de la Font a Sucs en ambdós sentits de la circulació. El trànsit procedent de l’N-240 a Sucs es desviarà pel camí de la Ginesta i el camí Variant Nord de Sucs, fins a la carretera d’Almacelles. 

Cal recordar, que els veïns de Sucs s'han despertat aquesta setmana amb pancartes reivindicatives per reclamar una solució als problemes que està vivint amb la gestió de l'aigua i el clavegueram per part de l'Ajuntament de Lleida. Segons han explicat a través d'un comunicat des de la plataforma Sucs, «després d'anys de passivitats per part de l'Administració local i Aigües de Lleida, els veïns estan farts de suportar aquesta situació». Tal com han informat, aquesta situació té a veure amb canonades trencades o inexistents, esquerdes a les cases, manca de clavegueram per recollir l'aigua de pluja o, fins i tot, connexions de servei de plom. En aquest sentit, afirmen, aquest mes de juliol s'han iniciat unes obres de millora del clavegueram, però segons els veïns aquestes tasques «ni de bon tros solucionaran la magnitud del problema». També, van denunciar el tancament d'una font de la localitat per no tenir l'aigua potable.


Comentaris

envia el comentari