Catalunya Diari

La Paeria millora la funcionalitat dels pavellons de Bordeta i Pardinyes

S’han motoritzat els sistemes de baixada i recollida de cistelles i s’han revisat les instal·lacions

L'Ajuntament de Lleida, per mitjà de les regidories d'Esports i Activitat Física i Urbanisme, està acomplint diferents actuacions per millorar la funcionalitat i la seguretat dels pavellons municipals. La revisió i les obres han començat als pavellons de la Bordeta i Pardinyes, però s'estendrà a la resta d'equipaments municipals.

El regidor d'Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, ha comprovat recentment els canvis ja realitzats al pavelló municipal de la Bordeta i ha explicat que «l'objectiu d'aquesta actuació al pavelló Bordeta i que també hem realitzat a pavelló Pardinyes és adequar els equipaments esportius als criteris de funcionalitat i seguretat».

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del regidor de la Paeria, Ignasi Amor
L’Ajuntament de Lleida millora la funcionalitat dels pavellons de Bordeta i Pardinyes | LleidaDiari.cat

Motorització i automatització dels sistemes de baixada i recollida de cistelles

Les millores consisteixen la motorització i automatització dels sistemes de baixada i recollida de cistelles, que «permetran ser més eficients a l'hora de fer els canvis d'horari entrenaments i competicions, recordem que hi ha entrenaments, competicions i partits d'hoquei, basquetbol, patinatge, gimnàstica ...», ha explicat el regidor.

A més d'aquesta millora tecnològica s'han revisat tots els elements i mecanismes de l'equipament en compliment. En concret, a les cistelles del pavelló municipal de la Bordeta s'hi han instal·lat dos motors amb motoreductors, quadre de comandament i protecció.

Visita a les instal·lacions de la UE Bordeta

El regidor Ignasi Amor ha mantingut una trobada amb el president de la UE Bordeta Bartolomé Ayora i ha visitat les instal·lacions del club. La reunió forma part de les visites que està realitzant el regidor d'Esports als diferents clubs i equipaments de la ciutat per conèixer de primera mà les seves necessitats.


Comentaris

envia el comentari