Catalunya Diari

La Paeria du a terme millores i manteniment als centres educatius de Lleida durant l'estiu

L'alcaldessa accidental, Sandra Castro, ha destacat algunes actuacions, com la instal·lació de l'estructura de joc infantil al pati de l'EB Bordeta, l'adequació d'aules per a nadons o la renovació del cautxú d'alguns centres

L'Ajuntament de Lleida ha realitzat diverses actuacions de millora i manteniment als centres educatius de la ciutat aprofitant els mesos d'estiu. L'alcaldessa accidental, Sandra Castro, acompanyada de la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030 han visitat diferents centres de Lleida.
 

Mariama Sall ha visitat les Escoles Bressol municipals de Bordeta i Albarés i la ludoteca d'aquest barri. Castro ha comentat que els mesos de juliol i agost és el període més indicat per fer obres de millora i manteniment als centres educatius, per evitar molèsties i alteracions en l'activitat del curs escolar.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquest estiu s'han realitzat diverses actuacions que tenen a veure amb la renovació del cautxú de patis dels centres i l'adequació de les aules per a nadons, amb accions com la modificació de la instal·lació elèctrica, la pintura de l'aula o la instal·lació de biberoneries. Així mateix, s'ha fet el canvi de sorra als sorrals de tots els centres educatius i altres feines secundàries de manteniment, entre altres.

La Paeria du a terme millores i manteniment als centres educatius de Lleida durant l'estiu
La Paeria du a terme millores i manteniment als centres educatius de Lleida durant l'estiu | LleidaDiari.cat

Sobre els espais visitats aquest dijous, Castro ha explicat que s'ha instal·lat una estructura de joc infantil al pati de l'EB Bordeta, responent així a una demanda reiterada de les famílies d'aquest centre. També s'està treballant per adequar l'aula per a nadons.
 

A l'edifici on s'ubica l'EB Albarés i la Ludoteca de la Bordeta els treballs van a càrrec de la concessionària. En aquest cas, l'alcaldessa accidental ha explicat que s'ha pintat l'interior i s'ha canviat el paviment exterior del pati de la ludoteca. Igualment, a l'escola bressol s'ha renovat el paviment, s'ha canviat el mobiliari dels canviadors dels nadons i s'han penjat noves cortines a tota l'escola. A més, s'ha instal·lat aire condicionat al menjador.  

Millores a l'Escola Bressol Cappont

L'Ajuntament de Lleida ha renovat el paviment de l'Escola Bressol Municipal Cappont aquest mes de juliol perquè estigui a punt per a l'inici del curs escolar.  L'alcaldessa accidental d'aquesta setmana, Sandra Castro, juntament amb el regidor del barri de Cappont, Ignasi Amor, van visitar el centre educatiu, on s'ha actuat per reposar el paviment, de l'entrada i el passadís, amb un total de 52 m2.
 

La intervenció s'ha fet després que a finals juny es trenqués l'escalfador d'aigua calenta, que també s'ha reposat, ja que és molt necessari per al dia a dia dels infants. L'actuació ha comportat el escalfador d'aigua calenta i també, la part proporcional de sòcols. En, total, el projecte ha tingut un pressupost d'uns 6.800 euros


Comentaris

envia el comentari