Catalunya Diari

La Paeria minimitzarà les molèsties al veïnat durant les festes de Pardinyes

S'estudiaran actuacions com un trasllat de l'escenari, per allunyar-lo dels Blocs La Pau i reduir els inconvenients

Imatge d'arxiu de les festes de Pardinyes | Redacció - Fotografia: Facebook Comissió de Festes Orvepard

El regidor de barri de Pardinyes, el tinent d'alcalde Sergi Talamonte, s'ha compromès aquesta dijous en una reunió amb l'Associació de Veïns del barri a treballar per minimitzar les molèsties que la Festa Major del barri, que enguany comença l'1 d'agost, ocasionen al veïnat.

Talamonte ha explicat que s'estudiaran actuacions com un trasllat de l'escenari, per allunyar-lo dels Blocs La Pau i reduir els inconvenients que ocasiona la proximitat amb la música. També es prendran altres mesures per prevenir l'incivisme, com incrementar la presència de la Guàrdia Urbana quan es tanca la música.

També s'han tractat altres inquietuds dels veïns

El regidor de barri ha considerat molt positiva la trobada i ha destacat que ha estat la primera presa de contacte amb una de les principals entitats de Pardinyes, amb la qual farà reunions mensuals. Durant la trobada, també s'han tractat altres inquietuds dels veïns, com la possibilitat de buscar una altra ubicació de futur per la Festa Major per reduir la repercussió negativa al veïnat sense perdre el caràcter popular i festiu d'aquesta activitat, o la millora d'equipaments del barri.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari