Catalunya Diari

La Paeria ofereix el Magical perquè s'hi pugui instal·lar la delegació de TV3

Asseguren que la presència de TV3 es podrà compaginar perfectament amb les activitats actuals que es fan a l'edifici

L'Ajuntament de Lleida ha ofert uns 300 metes quadrats a la primera planta del Magical Media, al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny, perquè s'hi pugui instal·lar la delegació de TV3 a Lleida, després que la CCMA fes un anunci públic per llogar un local. Fonts de la Paeria han explicat a l'ACN que l'oferta es va presentar aquest dijous, últim dia per poder-ho fer, ja que la convocatòria estava oberta del 12 de desembre de 2019 al 30 de gener de 2020.

La CCMA busca una oficina d'entre 220 i 280 metres quadrats, exclosos els lavabos, com a centre de treball per a entre deu i vint persones i tres places d'aparcament per un període mínim de cinc anys. En cas d'optar pel Magical, des de la Paeria asseguren que la presència de TV3 es podrà compaginar perfectament amb les activitats actuals que es fan a l'edifici i que els despatxos que actualment estan ocupats a la primera planta es traslladarien a la segona.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El Parc Científic de Lleida tindrà una xarxa privada de blockchain

Telefónica i l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE), entre els quals es troba el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, han signat un acord que desenvoluparà una xarxa privada i independent de blockchain desplegada per Telefónica entre els parcs científics i tecnològics operatius membres de l'associació.

El conveni, del que es beneficiarà el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari, entre altres, contempla el desenvolupament d'un projecte pilot de tres mesos, el qual els parcs científics i tecnològics podran compartir la infraestructura de blockchain basada en la tecnologia de Hyperledger Fabric desplegada per Telefónica. Aquesta estratègia facilitarà crear canals d'intercanvi d'informació privats i segurs entre les diferents empreses i desplegar les seves pròpies aplicacions descentralitzades.

Telefónica utilitzarà el servei de Cloud Garden

Per això, Telefónica utilitzarà el servei de Cloud Garden que va presentar fa vuit mesos junt amb IBM i que permet a les companyies utilitzar solucions de blockchain, big data o intel·ligència artificial a través d'una plataforma al núvol i segons les seves necessitats.

Aquest projecte també posarà a disposició d'aquestes entitats la tecnologia pròpia de blockchain desenvolupada per Telefónica, TrustOS, un software que permet connectar de manera senzilla, les aplicacions i processos de negoci amb plataformes, xarxes i ecosistemes de blockchain. A més, es contempla el desenvolupament d'un Servei d'Identitat Digital Innovadora que permetrà crear, per un costat, un catàleg públic d'empreses innovadores, i per un altre, que aquestes empreses es relacionin entre si a la mateixa xarxa.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari