Catalunya Diari

La Paeria rebaixa el Pla Iglú per l'augment de la temperatura nocturna

El programa passa de nivell 1 a nivell 2, fet que comporta que l'accés al refugi nocturn deixi de ser lliure

L'Ajuntament de Lleida ha rebaixat el nivell d'alerta del Pla Iglú, el dispositiu d'acollida hivernal a la ciutat, arran de la millora de les condicions climàtiques, davant l'augment de la temperatura nocturna i l'absència d'inclemències com ara la pluja o la boira.

D'aquesta manera, el Pla Iglú passa de nivell 1 a nivell 2, fet que comporta que l'accés al refugi nocturn deixi de ser lliure i, amb el nivell 2, només s'hi admetran les persones autoritzades, que estan en procés de seguiment i intervenció per part de les professionals responsables de la gestió del pla per la seva situació de vulnerabilitat i que compten amb la corresponent targeta acreditativa.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La Paeria continua garantint l'atenció i l'allotjament

De totes maneres, la Paeria continua garantint l'atenció i l'allotjament davant situacions de vulnerabilitat. La resta de persones que fins ara han fet ús d'aquest servei han estat informades d'aquesta situació des del primer dia i de forma diària, segons la Paeria. En tot cas, els Serveis Socials municipals garanteixen que si arriba alguna persona i les professionals del servei consideren que es troba en una situació de vulnerabilitat que requereixi fer ús d'aquest servei, se li facilitarà un allotjament adequat.

A més, malgrat que en el nivell 2 no està prevista la recerca activa de persones al carrer per part dels cossos de seguretat, se seguirà observant la situació existent. Si es detecta alguna situació de vulnerabilitat, es podrà acompanyar igualment als afectats al refugi del carrer Companyia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari