Catalunya Diari

La Paeria reforça l’enllumenat a Cappont i a la Passarel·la del Liceu Escolar

La millora de la il·luminació del barri va ser el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius del 2018

Fèlix Larrosa
La millora de la il·luminació del barri va ser el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius del 2018 | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat la millora de l'enllumenat públic de carrers i places de Cappont, un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius del 2018. El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest dimarts les obres juntament amb representants de l'Associació de Veïns d'aquest barri i de la regidora Ángeles Ribes. Els treballs tenen un termini d'execució de tres mesos.

L'actuació, pressupostada en 48.378,98 euros (IVA inclòs), reforçarà la il·luminació en diferents punts de Cappont amb la ubicació de noves lluminàries i amb l'ampliació de les ja existents. Els indrets on s'actua són els Jardins Maria Mercè Marçal, els carrers de Gandesa i Camí de Picos, l'avinguda de les Garrigues i la Passarel·la del Liceu Escolar.

Les obres prioritzen la millora de la seguretat

Les obres prioritzen la millora de la seguretat en les instal·lacions d'enllumenat, per tal d'evitar riscos, i s'aposta per l'eficiència energètica i l'ús sostenible de l'energia, d'acord amb la línia que segueix la Paeria.

Els treballs que es realitzen són els següents:

  

  

Als Jardins de Maria Mercè Marçal

  

  

El carrer de Gandesa és un dels punts d'entrada als Camps Elisis

  

  

Camí de Picos

  

  

Avinguda de les Garrigues

  

  

Passarel·la del Liceu Escolar
Enllumenat a Cappont
Enllumenat a Cappont | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari