Catalunya Diari

La Paeria regala una targeta de bus a joves de Lleida per fer-ne ús durant la Festa Major

El jovent entre 14 i 30 anys pot recollir la targeta a partir d'avui a La Palma per utilitzar-la del 7 a l’11 de maig a qualsevol línia de bus interurbà

L'Ajuntament de Lleida repartirà fins a 2.000 targetes de bus a joves de Lleida perquè en puguin fer un ús il·limitat per la Festa Major del 7 a l'11 de maig en totes les línies del servei interurbà. La targeta es pot recollir a partir d'avui, dia 3 de maig, al Centre de Recursos Juvenils La Palma, en l'horari obert al públic.

La Regidoria de Salut Pública, dins el programa d'oci nocturn Nits Q Lleida, vol potenciar l'ús del transport públic entre el jovent que acudeix als actes festius d'aquests dies amb el missatge 'Ves de festa de manera segura'. També, i sobretot, pensant a tornar a casa a la nit després dels concerts, estarà activa la línia L2 d'autobús que farà parada a la porta d'entrada dels Camps Elisis i a una parada adaptada entre l'av. de Victoriano Muñoz, entre el pont de Príncep de Viana i l'av. de Josep Tarradelles. L'objectiu és facilitar la mobilitat entre el col·lectiu juvenil amb el transport públic i garantir una tornada segura durant la nit.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell del servei de transports de Lleida per la festa major
La Paeria regala una targeta de bus a joves de Lleida per fer-ne ús durant la Festa Major | LleidaDiari.cat

Promoure accions de sensibilització i prevenció per les festes de maig

L'acció s'ha desenvolupat transversalment amb diverses regidories per promoure accions de sensibilització i prevenció per les festes de maig a la ciutat. Així, hi estan implicades les àrees de Salut, Joventut, Feminismes, Cultura i Urbanisme. En la línia que es treballa els darrers anys, i malgrat les mesures preventives per la pandèmia, s'han promogut noves iniciatives per poder facilitar la mobilitat als i les joves de la ciutat durant els dies que durarà la Festa Major.

A banda d'aquesta nova iniciativa, el Programa Nits Q també estarà present en els concerts del Camps Elisis. L'Equip de voluntàries Nits Q Lleida farà una intervenció amb un Punt informatiu a l'espai de concerts els dies 8 i 10 de maig, a partir de les 19 ,h i fins que s'acabin les actuacions. S'hi facilitarà informació sobre el consum d'alcohol i es farà prevenció sobre conductes sexuals de risc. Es repartirà el ja tradicional Kit dels Plaers i es muntarà el Photocall perquè tothom que ho desitgi es pugui fer fotos.


Comentaris

envia el comentari