Catalunya Diari

La Paeria renova les voreres al carrer Roger de Llúria, al barri de Pardinyes

Col·locaran l’escultura ‘Els Plors de la Terra’ a Pardinyes, davant la passarel·la de l’Estació de ferrocarril

Imatge d'una vorera en obres a Lleida
Renovació de voreres al carrer Roger de Llúria | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida està renovant la vorera del carrer Roger de Llúria, entre els carrers Pintor Xavier Gossé i Camí de Corbins, donat el mal estat de conservació.

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha fet una visita a les obres, en les quals, a més de la renovació de les voreres, s'està procedint a la substitució d'una part del paviment de formigó per formigó rentat. La resta de la vorera es renova amb panot similar a l'existent. L'execució de les obres l'està realitzant l'empresa B. Biosca SL, adjudicatària del contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de les Voreres i de la Brigada d'Acció Immediata, contracte que es va atorgar per un import total de 540.000 euros.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Reubicaran l'escultura 'Els Plors de la Terra'

La regidoria d'Urbanisme aprofitarà aquesta actuació per reubicar l'escultura 'Els Plors de la Terra', obra de Miguel Ángel González, que havia estat retirada fa anys d'una plaça del Centre Històric, després d'haver patit desperfectes, i ha romàs tot aquest temps guardats en un magatzem municipal. L'escultura, d'1,20 metres de base i 2,50 d'alçada, es col·locarà en la cruïlla dels carrers Roger de Llúria i Camí de Corbins, davant la passarel·la de l'Estació del ferrocarril, indret que ha estat consensuat entre la Regidoria, l'artista i els representants d'Orvepard.


Comentaris

envia el comentari