Catalunya Diari

La Paeria porta a terme reparacions als paviments de Príncep de Viana i Avinguda Catalunya de la ciutat

Les obres de millora comportaran afectacions de trànsit la nit de dijous a divendres

L'Ajuntament de Lleida inicia aquest dijous a la nit els treballs de renovació del paviment asfàltic en un tram de la calçada del carrer Príncep de Viana i la reparació dels desperfectes del paviment existents a l'Avinguda de Catalunya, provocats per la crema de contenidors de fa uns mesos.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els treballs de pavimentació tindran lloc la nit de dijous a divendres i, la pintura, es realitzarà fins a principis de la setmana vinent. L'execució dels treballs comportarà diversos talls i desviaments del trànsit d'aquests carrers de Lleida.

Camí de Valls asfaltat
La Paeria porta a terme reparacions als paviments de Príncep de Viana i Avinguda Catalunya de la ciutat | LleidaDiari.cat

Actuació de millora del paviment a Príncep de Viana

L'actuació comprèn una zona dels dos carrils de circulació sentit Prat de la Riba, entre la plaça Ramon Berenguer IV i el carrer Comtes d'Urgell. Aquesta reforma es durà a terme la nit de dijous 12 d'agost, des de les 20.00 hores de la tarda, a divendres 13 d'agost, fins a les 08.00 hores del matí.
 

Els desviaments de trànsit previst per poder realitzar els treballs és que els vehicles que circulen per Princep Viana sentit Plaça Ramon Berenguer IV (tram carrer Sant Ruf- Plaça Ramon Berenguer IV ) es desviaran per carrer Sant Ruf- carrer Anselm Claver i d'altra banda, els vehicles que circulen per Princep Viana sentit Prat de la Riba (tram Plaça Ramon Berenguer IV- Comtes d'Urgell ) es desviaran pel carril de circulació de sentit contrari.

Actuació de millora a l'Avinguda Catalunya

L'actuació comprèn una zona dels dos carrils de circulació sentit Plaça Ricard Vinyes, entre el carrer Bisbe Torres i el carrer Lluis Companys. Aquesta actuació es durà a terme la nit de dijous 12 d'agost, també des de les 20.00 hores, a divendres 13 d'agost, fins a les 08.00 hores del matí.
 

Per realitzar aquesta actuació es preveu que tots els vehicles que circulen per l'Avinguda Catalunya sentit Plaça Espanya hauran de circular per un únic carril i tots els vehicles que circulen per l'Avinguda Catalunya sentit Plaça Ricard Vinyes es desviaran pel carril bus. Els vehicles que giren a l'esquerra cap al carrer Acadèmia ho podran continuar fent.
 

Les millores s'emmarquen dins el Pla de Manteniment, Conservació i Millora de Paviments d'Aglomerat Asfàltic de la Paeria i els porta a terme l'empresa Sorigué. Cal destacar que les actuacions de millora del paviment es realitzen durant l'estiu i en horari nocturn per minimitzar les molèsties a la ciutadania.


Comentaris

envia el comentari