Catalunya Diari

La Paeria sorteja 60 places per a nens de Lleida que vulguin ser patges a la Cavalcada dels Reis

S’ haurà d’emplenar un formulari disponible a la web de festes o a la regidoria de Cultura

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La Paeria sortejarà entre els nens i nenes de 6 a 12 anys que ho sol·licitin formar part de la Cavalcada de Reis d'aquestes festes de Nadal com a patges. 

Per poder participar en el sorteig només cal omplir una butlleta que es pot descarregar des del web de festes paeria o recollir-la a la regidoria de Cultura i dipositar-la en la bústia dels Reis Mags que estarà instal·lada a la Casa dels Gegants.

L'objectiu ampliar el ventall de la participació dels infants de Lleida en les Festes de Nadal

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de Festes i Joventut, Ignasi Amor, han presentat aquest dijous al migdia aquesta iniciativa, que té com a objectiu ampliar el ventall de la participació dels infants de Lleida en les Festes de Nadal i, molt concretament, en la Cavalcada de Reis. El Paer en Cap ha explicat que «sabem que a molts nens i nenes de 6 a 12 anys els fa il·lusió participar directament en aquesta cavalcada com a patges i volem que puguin acompanyar els reis a les carrosses».

«Els protagonistes de les festes nadalenques i dels Reis són, evidentment, els nens i les nenes» i ha recordat l'article 31 de la Convenció dels Drets dels Infants que diu que «L'infant té dret al descans, al lleure, al joc i a la participació en activitats culturals i artístiques».  Per la seva banda, el regidor de Festes, Ignasi Amor, ha explicat que se sortejaran 60 places, que es distribuiran de la següent manera: 18 nens i nenes a la carrossa de les Barques, 18 a la carrossa dels avions, 18 a la carrossa del Tren i 6 a la carrossa dels dormilegues.

Tots els nens i nenes de Lleida que tinguin entre 6 i 12 anys

Amor ha explicat que hi poden participar tots els nens i nenes de Lleida que tinguin entre 6 i 12 anys el dia 5 de gener de 2020 i ha recordat que la presentació de la sol·licitud no representa la inscripció a les Carrosses, sinó que representa la inscripció a la participació en el sorteig. La confirmació per a la participació en les carrosses es farà mitjançant correu electrònic.

El període de presentació dels formularis finalitza el dia 29 de desembre i el sorteig es realitzarà el dia 30 de desembre a les 11.00 hores a la Sala Alfred Perenya. El resultat es comunicarà als afortunats i afortunades via correu electrònic.

Cartes als Reis Mags d'Orient | LleidaDiari.cat

 

Presentació per al sorteig i terminis

La sol·licitud ha d'estar signada pel pare, la mare, el tutor o tutora legal, en nom del nen/a que vol participar, la presentació serà presencial, dipositant la sol·licitud en una urna que estarà ubicada a la Casa dels Gegants (av. Blondel, 64).

El formulari es pot descarregar en el següent web::http://www.festeslleida.cat/arxius/festes-i-cultura-popular/nadal-2019/butlleta-sorteig-carrosses-reis-magso trobar-lo a la Casa dels Gegants, i el període de presentació fins al 29 de desembre, ambdós inclosos. No s'acceptarà cap sol·licitud entrada abans o després d'aquestes dates, ni les presentades per duplicat ni les que no compleixin els requisits dels aspirants. S'admetrà únicament una sola inscripció per cada nen o nena que vulgui participar. En cas que una persona s'inscrigui en diferents ocasions, l'organització n'admetrà únicament una.

Documentació necessària, les dades mínimes que s'han de facilitar 

• Nom, cognoms i data de naixement del nen o nena que vol participar.

  

  

  

  

  

  

  

  

Les dades recollides es faran servir únicament per a la gestió del sorteig

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari