Catalunya Diari

La Paeria tancarà el Club Banyetes a partir del mes de gener

Imatge del Banyetes | Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Els nens de Lleida hauran de dir a partir del mes de gener adéu a una de les figures més estimades de la ciutat: el Banyetes. 

L'Ajuntament de Lleida ha decidit que no renovarà la concessió que caduca a principis d'any, en considerar que els 286.000 euros que costa és un preu massa elevat, tal com ha avançat el diari 'Segre'.

Altres projectes culturals i infantils de la ciutat tenen preferència

En aquest sentit, i segons declaracions de la regidora Sandra Castro, el consistori ha decidit prioritzar altres projectes culturals i infantils de la ciutat que, des del seu punt de vista, necessiten més ajuda. Aquest seria l'exemple de les ludoteques de la ciutat, així com el conservatori i l'escola d'art.

Així doncs, després de catorze anys, el Club Banyetes posarà punt final a la seva trajectòria a la ciutat. Cal recordar que l'organisme tenia una forta presència als diferents actes culturals de Lleida com, per exemple, la Batalla de les Flors, la cavalcada dels Reis Mags d'Orient o, fins i tot, en actes d'entitats com el 'Posa't la Gorra' d'Afanoc.

 

Una forta presència mediàtica

També comptava amb un programa a Lleida TV, una pàgina web i perfils a les xarxes socials. Finalment, hi ha rumors que apunten a unes possibles irregularitats en els comptes del Club Banyetes en els darrers anys, malgrat tot, Castro ha assegurat que encara no es pot informar res al respecte.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari