Catalunya Diari

La Paeria tancarà per vacances per primera vegada a l'agost

Seguiran funcionant la Guàrdia Urbana de Lleida, el cementeri i l'atenció social urgent a famílies

Pla obert del Ple de l'Ajuntament de Lleida
La Paeria tancarà per vacances a l'agost | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida tancarà enguany per primera vegada per a poder gaudir de les vacances durant el mes d'agost, tal com ha avançat el diari 'Segre'.

Així doncs, es preveu que el tancament es faci efectiu del 10 al 23 d'agost i, en aquest sentit, ha fet arribar als sindicats una proposta de modificació del calendari laboral que estableix que 10 dels 22 dies hàbils de vacances dels seus treballadors s'hauran de fer de forma obligatòria durant aquestes dues setmanes. Malgrat aquesta nova decisió, els ciutadans han de saber que seguiran disponibles els serveis mínims i essencials que acordin. També seguiran funcionant la Guàrdia Urbana de Lleida, el cementeri i l'atenció social urgent a famílies, així com l'atenció al públic a l'oficina de la rambla Ferran i la gestió tributària a Sant Francesc.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els sindicats es queixen

La primera tinent d'alcalde, Jordina Freixanet, ha explicat que s'ha decidit prendre aquesta decisió perquè, a causa del confinament pel coronavirus, els treballadors municipals només han esgotat entre un 20 i un 25% dels dies personals. Per aquest motiu, si no es tanca a l'agost, es crearia una «gran acumulació» de dies festius en el segon trimestre. Per la seva banda, alguns sindicats han mostrat la seva queixa envers la decisió del govern municipal, ja que consideren que no ha estat pactada i que els treballadors tenen dret a agafar les seves vacances del 15 de juny al 15 de setembre.


Comentaris

envia el comentari