Catalunya Diari

Venen una parcel·la a Ciutat Jardí per més d'1 milió d'euros

És una finca de 1.812 metres quadrats, on s’hi poden construir 22 habitatges

Imatge de la parcel·la de Ciutat Jardí
L'Empresa Municipal d'Urbanisme ven una parcel·la a Ciutat Jardí per 1,2 milions d'euros | LleidaDiari.cat

L'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU) ha adjudicat a la promotora immobiliària Cosehisa Rental SLU la venda d'una finca situada a l'avinguda Ciutat Jardí número 77 per un import d'1.201.070,66 € més l'import corresponent a l'IVA.

Es tracta d'una parcel·la urbana d'ús residencial de 1.811,84 metres quadrats de superfície i 3.027 de sostre edificable, que permet la construcció d'un màxim de 22 habitatges.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Formava part del patrimoni municipal de sòl i habitatge

Aquesta parcel·la formava part del patrimoni municipal de sòl i habitatge i havia estat cedida per l'Ajuntament a l'EMU per a la seva gestió. Els diners obtinguts amb aquesta operació permetran seguir avançant en les polítiques d'habitatge a la ciutat, ampliar i millorar el parc públic d'habitatge i lluitar contra l'emergència residencial a Lleida.

L'adjudicació s'ha fet per la via directa, després que el procés de licitació obert el passat 4 de març de 2020 hagués quedat desert. La promotora accepta íntegrament les condicions previstes al plec objecte de la concurrència pública i proposa un preu d'adquisició de la parcel·la igual al de licitació.


Comentaris

envia el comentari