Catalunya Diari

Les paraules de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, felicitant a Pedro Sànchez que han portat (i portaran) cua

El paer en cap ha publicat aquest dissabte una gravació al seu compte de Facebook

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, s'ha mostrat molt content amb el nomenament de Pedro Sánchez com a nou president del Govern d'Espanya, a qui li ha desitjat «tot l'èxit, molt especialment en la tasca de resoldre amb el diàleg la greu crisi institucional i social a Catalunya i a la resta d'Espanya». Així ho ha expressat el paer en cap al seu compte de Facebook. A través d'un vídeo que ha publicat aquest dissabte, ha recordat a la societat que «quan els socialistes hem governat a Espanya, ens ha anat millor a Catalunya. Ara també espero que amb Pedro Sánchez això continuï igual i que trobem espais pel diàleg i per trobar una solució a la greu crisi actual que tenim».

Unes paraules i una gravació que no han agradat a tothom. Alguns l'han acusat de voler quedar bé amb els catalans, quan al seu dia el seu partit va donar suport al 155; d'altres han demanat la seva dimissió per les aliances amb Ciutadans, inclús hi ha qui li ha volgut deixar clar que les urnes no van apostar per Sánchez: «Et recordem que en tres eleccions seguides els ciutadans espanyols li hem dit NO a Pedro Sánchez. Eleccions ja», ha apuntat Javier Raventos. També hi ha qui li planteja l'opció de ser ministre d'aquest govern. Què en penseu? La polèmica està servida.

Xandri se suma a la gresca

Per la seva banda, la presidenta del PP a Lleida, Marisa Xandri, també s'ha sumat al fil de comentaris al mur de Facebook d'Àngel Ros. Com a resposta al vídeo publicat pel paer en cap, li ha contestat amb dos enregistraments més, en els quals es pot veure al Partit Socialista assegurant que «els independentistes no poden ser mai aliats del PSC» i fent èmfasi que mai pactarien «ni amb el PP ni amb el populisme». 


Comentaris

envia el comentari