Catalunya Diari

El pàrquing d'una plaça de Cappont llueix 'per sorpresa' les sigles del PP

No només per la posició de les lletres, sinó perquè a més a més tenen el color blau característic d'aquesta formació política

Un detall del pàrquing privat de la plaça Blas Infante del barri de Cappont de Lleida està generant, com a mínim, més d'una broma. La qüestió és que un dels vidres de les cúpules del pàrquing han estat decorades amb dues gegants lletres 'P', per tal d'assenyalar la presència de la zona d'aparcament. 

Fins aquí tot bé, però l'anècdota ve quan es llegeix de forma gairebé involuntària les sigles del Partit Popular (PP). I no només per la posició de les lletres, sinó perquè a més a més tenen el color blau característic d'aquesta formació política.

Davant aquesta situació, el Sr. Postu no ha trigat a compartir una imatge que una lleidatana li ha fet arribar sobre aquest pàrquing de Cappont. Amb el seu toc d'humor particular, el personatge ha escrit a les xarxes socials: «Estic quasi segur que lo dissenyador del pàrquing de la plaça Blas Infante és M. Rajoy». Sigui com sigui, el cert és que les sigles en el bell mig de la plaça donaran molt a parlar. Les heu vist?

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari