Catalunya Diari

Lo Pau de Ponts participa en el videoclip de la Festa Major de la Partida Caparrella

La celebració es durà a terme els dies 13, 14 i 15 de juliol

A Lo Pau de Ponts li agrada la 'juerga' i el bon rotllo. Ho demostra en cada videoclip i en les seves publicacions a les xarxes socials. I ara ha acceptat un repte: participar en el curtmetratge que ha dissenyat l'Associació de Veïns de la Partida Caparrella per fer difusió de la Festa Major de Partida Caparrella, a l'Horta de Lleida. Una divertida gravació per animar a la societat a gaudir d'aquesta celebració, que es durà a terme els dies 13, 14 i 15 de juliol.

Amb aquesta senzilla gravació, l'Associació de Veïns de la Partida Caparrella han volgut compartir aquest vídeo amb la ciutadania per mostrar l'Horta de Lleida d'una manera diferent, «amb notes simpatia» i així animar a tothom a visitar-la. Tots els actes s'emmarquen en el 25è aniversari de la Comissió de l'Horta de la FAV, de la qual la Partida Caparrella en va ser membre fundadora.

Programa d'activitats de la Festa Major de la Partida Caparrella

Les activitats s'iniciaran aquest divendres, dia 13 de juliol, a partir de les nou del vespre, amb una caminada nocturna, que continuarà amb un sopar popular -amb entrepà calent-, per acabar amb la projecció del curtmetrage i el concert en directe del lleidatà Lo Pau de Ponts.

Dissabte, dia 14, a partir de les nou del matí es celebrarà el tradicional concurs de bitlles. Ja a la tarda, a partir de les 18.00 hores, hi haurà una bicicletada i jocs d'aigua a Can Jordi. I ja al vespre, a partir de les nou de la nit, se celebrarà el sopar i la revetlla.

El diumenge, a partir de les 12.00 hores, la celebració es traslladarà al convent de les germanes Carmelites Descalces per celebrar la tradicional missa en honor a la Mare de Déu del Carme. Una activitat que finalitzarà amb un vermut popular.


Comentaris

envia el comentari