Catalunya Diari

Lo Pau de Ponts dedica una cançó a una lleidatana ingressada per la Covid-19

La Bea viu a la Val d'Aran i està ingressada al Santa Maria de Lleida

Està clar que, a banda dels professionals sanitaris que han lluitat amb totes les seves forces per ajudar als malalts de coronavirus a tirar endavant, els altres grans herois de la pandèmia són totes aquelles persones que han pogut sobreviure als seus terribles efectes.

I un bon exemple és la Bea, una lleidatana establerta a la Val d'Aran que fa més d'un mes que està ingressada a l'Hospital Santa Maria de Lleida. Actualment, la Bea es troba a planta recuperant-se de la Covid-19, però abans ha hagut de passar uns llargs dies a l'UCI des d'on tota la seva família ha seguit amb entusiasme la seva evolució.

Al tema es poden descobrir algunes de les aficions de la Bea

Ara, que ja comença a veure la llum al final d'aquest desagradable túnel, ha rebut un dels seus millors regals d'ençà que està ingressada. Concretament, l'artista lleidatà Lo Pau de Ponts ha volgut escriure-li una cançó a petició de la seva família. Al tema es poden descobrir algunes de les aficions de la Bea i, sobretot, el seu gran tresor: la seva família. Al ritme de la guitarra de Lo Pau de Ponts des d'aquí també et desitgem una prompta i fructífera recuperació Bea. T'ho mereixes campiona!


Comentaris

envia el comentari