Catalunya Diari

El pavelló Onze de Setembre de Lleida deixarà de ser punt de vacunació covid a partir de l'1 de desembre

Salut habilitarà un espai específic a la ciutat per seguir administrant vaccins i no hipotecar l'activitat dels CAP

El Departament de Salut deixarà d'utilitzar l'1 de desembre el pavelló municipal Onze de Setembre de Lleida com a centre de vacunació per la covid-19 i retornarà la gestió de l'equipament a l'Ajuntament de Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Tot i així, Salut habilitarà un espai específic a la ciutat per no hipotecar l'activitat dels centres d'atenció primària (CAP), que també han començat a recuperar la normalitat.
 

D'altra banda, l'alcalde Miquel Pueyo, ha suspès les reunions del Centre de Coordinació Operatiu Municipal (Cecopal), que ha anat analitzant i supervisant els efectes de la covid a Lleida, mentre no hi hagi un canvi substantiu en la situació sanitària. Pueyo també ha demanat revisar el protocol d'ús sobre els aforaments en les dependències municipals. 

Un sanitari introduint una agulla a un pot de la vacuna d'AstraZeneca
El pavelló Onze de Setembre de Lleida deixarà de ser punt de vacunació covid a partir de l'1 de desembre | GTRES

Demanen revisar protocols d'aforament

Davant la remissió de l'impacte de la pandèmia, que ha permès al Procicat rebaixar la situació sanitària de la fase d'emergència a la d'alerta, l'alcalde de Lleida ha decidit també suspendre definitivament les reunions del Cecopal, que durant més d'un any i mig s'han anat convocant periòdicament, llevat que hi hagi un canvi substantiu en la situació sanitària.
 

Al mateix temps, Pueyo ha encomanat als serveis tècnics revisar els protocols sanitaris que sobre els aforaments i altres restriccions han regit fins ara en les dependències municipals per anar recuperant progressivament una normalitat, que han recuperat altres locals públics, en els quals es permet una ocupació del 100%.


Comentaris

envia el comentari