Catalunya Diari

El Pavelló Onze de Setembre seguirà sent el punt de vacunació de Lleida fins a finals d'any

La Paeria concedeix un ajut extraordinari al Lleida Llista pel perjudici que li genera no poder usar les instal·lacions

El punt de vacunació covid-19 que el Departament de Salut té instal·lat a Lleida és al pavelló Onze de Setembre i mantindrà la seva activitat fins al 31 de desembre, després que la Paeria i Salut hagin acordat allargar l'ús de les instal·lacions per a aquesta activitat.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
 fins al setembre, més mesos

Així doncs, l'Ajuntament de Lleida ha concedit un ajut extraordinari de 30.000 euros al Club Esportiu Lleida Llista Blava d'hoquei patins pel perjudici esportiu i econòmic que li genera el fet de no poder entrenar ni jugar a les instal·lacions de l'Onze de Setembre. 

El Pavelló Onze de Setembre seguirà sent el punt de vacunació de Lleida fins a finals d'any. Imatge del 4 d'agost.
El Pavelló Onze de Setembre seguirà sent el punt de vacunació de Lleida fins a finals d'any | LleidaDiari.cat

Ajut extraordinari de 30.000 euros 

La Paeria va cedir a Salut el pavelló Onze de Setembre l'abril del 2020 davant l'eventualitat que hagués d'acollir un hospital de campanya, i des del setembre passat funciona com a àrea de vacunació. Fins ara, s'hi ha administrat més de 200.000 vacunes contra la covid-19.
 

Aixó ha comportat que els clubs que fins aquell moment l'utilitzaven per a les seves activitats, hagin hagut de desplaçar-se a altres indrets i equipaments per continuar desenvolupant la seva tasca esportiva. Els clubs afectats han estat el CE Lleida Llista Blava, el Lleida Patí Artístic i l'Associació Lleidatana d'Handbol.
 

Pel que fa al CE Lleida Llista Blava, es tracta d'un equip professional que competeix a la màxima categoria de l'hoquei estatal, l'OK Lliga i, en els darrers anys, també en competicions europees on ha guanyat de forma consecutiva els tres últims títols de l'Europe Club.

Tot i els èxits esportius, el Lleida Llista ha patit un greu perjudici econòmic, derivat dels desplaçaments, de la pèrdua d'abonaments, de la reducció de l'aforament del pavelló en el que s'han de disputar els partits i de la impossibilitat de trobar un patrocinador com a conseqüència d'aquesta desubicació de l'equip fora de la ciutat.
 

De fet, l'entitat esportiva ja havia preparat una campanya de màrqueting i havia fet una previsió d'ingressos comptant amb poder recuperar l'ús de l'Onze de Setembre a partir de l'1 de setembre, com s'havia previst inicialment, però el fet que el pavelló continuï destinant-se fins a finals dany a usos sanitaris, origina al club un greu perjudici que, fins i tot, posava en perill la seva viabilitat econòmica i en serioses dificultats la seva participació a Europa.

Davant d'aquest escenari, l'Ajuntament de Lleida ha decidit concedir al Lleida Llista un ajut extraordinari de 30.000 euros per garantir la seva continuïtat i la participació en la competició europea.


Comentaris

envia el comentari