Catalunya Diari

Els pavellons de Fira de Lleida tornaran a acollir els temporers sense sostre

La Paeria farà una sessió informativa als veïns de Pardinyes sobre l'equipament comunitari que vol construir al barri

Pla de detall de l'entrada del pavelló 3 de Fira de Lleida, convertit temporalment en allotjament per temporers
Els pavellons de Fira de Lleida tornaran a acollir a partir de finals de maig els temporers sense sostre | LleidaDiari.cat

Els pavellons de Fira de Lleida tornaran a acollir a partir de finals de maig els temporers sense sostre que vinguin a la ciutat per la campanya de la fruita. Així ho han confirmat fonts de la Paeria que també han avançat que dijous tindrà lloc una sessió informativa sobre l'equipament comunitari que es vol construir al barri de Pardinyes per poder acollir els temporers i sense sostre a partir de properes campanyes.

Alguns veïns han mostrat rebuig a la construcció d'aquest centre en un solar del carrer Josep Pallach perquè tal com ha avançat 'Segre', s'havia de destinar a una residència. Aquest estiu, però, els temporers tornaran a la fira i dormiran en llits en comptes d'hamaques, entre altres millores del servei.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Temporers sense sostre 

Els pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida tornaran a acollir temporers sense sostre la propera campanya de la fruita. Entraran en servei a finals de maig i la instal·lació millorarà aspectes com els llits per dormir, que deixaran de ser hamaques. Així mateix, es posaran taquilles tancades en comptes d'obertes i hi haurà servei de bugaderia. Un altre aspecte que també millorarà serà el menjar, que es farà d'acord amb els països d'origen dels temporers.

En paral·lel, la Paeria està treballant en la construcció d'un equipament comunitari fix al barri de Pardinyes. La seva funció seria la d'acollir els temporers sense sostre a l'estiu i també les persones que dormen al carrer durant els mesos d'hivern en el marc del Pla Iglú.

La redacció del projecte i construcció de l'equipament no estaria enllestida fins a finals d'any, i per tant, no serà fins a la campanya 2022 que entraria en servei. Veïns del barri han manifestat la seva oposició al projecte i dijous la Paeria ha programat una sessió informativa per donar explicacions dels detalls.


Comentaris

envia el comentari